torek, 29. december 2009

Moji novi modelčki za piškote


Ja, to je moja nova pridobitev, s katero sem vas napravila tako firbčne. :)

Pred prazniki sem opazila reklamo zanje na Facebooku. Se mi zdi, da je bila to prva reklama, ki me je tam pritegnila. Kliknem na povezavo. In kam me pripelje? Na spletno stran Top shopa. Hmmm, za trenutek je navdušenje poleglo, ker sem alergična na njihove televizijske reklame, ki se začnejo na "Ste naveličani ... ?" Poleg tega so vsi njihovi artikli magični in neverjetni, super duper itd. Ampak modelčki za piškote pa so nekaj čist drugega. To pa je stvar, ki jo jaz res potrebujem. Sicer ne tako nujno, ampak sigurno bo prišlo prav za kake posebne priložnosti. Sem jih naročila preko spleta (do takrat nisem vedela, da imajo tudi spletno trgovino). Notri je menda 30 modelčkov, med njimi so taki za rojstne dneve, božični, za pasje piškote, črke za odtisnit napis, za stoječe piškote ... In prav slednje sem tudi najprej preizkusila. Zato imam zdaj na krožniku s piškoti dve lepi stoječi smrečici.
To sta pa modelčka za smrečico.


Zadovoljna z nakupom!

9 komentarjev:

  1. Si mogoče naveličana naših komentarjev...nič se ne bo spremenilo :-) Saj sem vedla kak bo fajn tole pogledat. In veš kaj sem komaj zdaj videla? To, da so te stoječe smrečice že na prejšnji objavi s skupinskimi keksi, ampak takrat sploh tega nisem opazila. Toliko o tem, kako dobro opazujem :-( Full dobra fora mi je to in prav lušno izgleda. Veliko veselja z modelčki in očitno tudi v Top shopu človek najde kaj pametnega.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super pridobitev za keksarko, kot si ti. Smrekici sta prav dobro videt tam na sredi in ne bi me čudilo, če bi na koncu sami stali :)
    Sem pa tele modelčke tudi jaz gledala in se sproti prepričevala, da premalo pečemo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa kar ponucna pridobitev.Bravo !!!

    OdgovoriIzbriši
  4. uuuuuuuu Marna ravno zadnjič je moj sine videl to reklamo in mi je rekel, da to pa moramo imet :) pa sploh ne vem kaj ne pečemo piškotov :)
    ampak, sigurno so na wish listi.

    in Sonja, verjela al ne, smrekice stojijo same :) ker zraven izrežeš še podstavek :)

    OdgovoriIzbriši
  5. No, jaz bom odkrito priznala,da me modelčki niso tolk ganili - ker sama namreč ne pečem dobrot kot ti. Bi pa z VELIKIM veseljem zmazala vse kar boš ti spekla s pomočjo teh modelčkov.:)) Mnjami!

    OdgovoriIzbriši
  6. Marna, drugo leto se moraš nujno lotit medene hišice:)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Marna, tvoji letošnji piškotki so bili spet fenomenalni. Smrečici sta tako lepi, da sem jih danes gledala le od daleč in najinim dragim rekla, da ne, to pa ni za pojest :) Se veselim vseh tvojih nadaljnih piškotno-kulinaričnih podvigov.

    OdgovoriIzbriši
  8. mmmmmmm tudi jaz se ne bi branila takega modelčka :))

    OdgovoriIzbriši
  9. danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo preko e-pošte: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.