četrtek, 11. september 2014

Del rojstnodnevnega menuja



Minil je sicer že skoraj en mesec od tega, ko je to stalo na mizi, ampak vseeno sem rekla, da si jo shranim za spomin. Vse na fotografiji sem pripravila za svoje praznovanje.
Predjed je bila pisana, vsaj tapisani del je pa bil tudi domač (torej rumen in rdeč paradižnik, bazilika in kapucinka). Za ostali del kosila je poskrbel moj M in to tako dobro, da smo pojedli, še preden se je kdo spomnil slikat. Bili so pa pravi dunajski zrezki. Za nekoga mogoče čisto navadno kosilo, a pri nas reeedko na menuju in spolh pa tako s teletino in ocvrti na maslu oz. M jih je cvrl na gheeju.
Za h kavi sem spekla cimetove rolce. Recept je tule.
Torta pa je presna s čokoladno avokadovo-bananino kremo in smetano iz kokosovega mleka. Tu recepta ni, ker je iz glave. Temu primerna je bila tudi struktura ... premehko :)

2 komentarja:

  1. Lačni prav zagotovo niste bili ob tolikšnih dobrotah.Vse izgleda prav slastno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Že zgleda lepo, kako je moglo biti šele dobro! :-) Nabodalca so super ideja.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.