nedelja, 4. december 2011

Harmonika za brata



Moj brat si neizmerno želi, da bi enkrat znal igrat na harmoniko. Že več let poslušamo, kako se bo šel učit, vendar seveda poleg službe, dela doma, ne najde tistega pravega časa. In preden ne bo dobil neke brce v rit, da se spravi, ne bo nič. Zato je letos prvi korak naredila njegova V in se odločila, da mu za rojstni dan podari evrčke, ki bo namenjen njegovemu tečaju harmonike. Da se bo zavedal namena darila, je le-to moralo biti zapakirano v ustrezni embalaži. Tako me je prosila, če bi lahko jaz izdelala kakšno voščilnico z motivom harmonike. Ob tem sem se spomnila harmonike iz papirja, ki jo je pred časom izdelala An.La in sem vedela, da je to to. Ko sem dobila dovoljenje od An.La (HVALA!), sem se lotila ideje, kako izdelati. V veliko pomoč mi je sicer bila že tako njena harmonika, ampak sem za izdelavo in potrebovala 6-7 ur. Uf, ampak sem zadovoljna z njo. :)


Prave mu ne moremo kupiti ... za začetek pa bo ta ročno izdelana iz papirja dobra. :)




Potem sva se z Mjem odločila, da ga finančno vzpodbudima tudi midva. Spet sem se lotila harmonike - tokrat šivane. Vzorec sem nekje enkrat dobila, vendar ni bil za diatonično, ampak za klavirko in sem se zato morala malo znajti. Mogoče se ni izšlo najbolj, ampak bolje v zadnjih minutah pred praznovanjem ni šlo. :/



Se pa tipke svetijo. :P


10 komentarjev:

  1. O, kar 2 harmoniki. Krasna ideja, pisana na kożo. S harmoniko pa verjamem, da si imela veliko dela, samo je čudivuta mojstrovina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Si prava mojstrica harmonik. Obe sta super...

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo zelo lepo ti je uspela, krasno! Je kar veliko dela z njo, kajne. Tudi jaz sem potrebovala kar nekaj časa, da sem naštudirala vse detajle. Ampak ta druga nama bo že hitreje uspela :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz sem že pred časom občudovala An-Lino harmoniko. Tudi tvoja prav nič ne zaostaja.- Čudoviti obe, 3D in PP.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepi obe, prvo sem v živo pregledala. Se bo pa sedaj verjetno brat bolj težko izmaknil in bo moral nekaj storiti glede učenja harmonike.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita, čudovita voščilnica. Res si se potrudila in naredila nekaj prekrasnega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasni harmoniki! Pa tisti šivani se sploh ne vidi, da je v zadnjih minutah delana. Vse naj tvojemu bratu in da bi se mu končno uspelo prijeti harmonike ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja, takšen projekt človeka utrudi ampak hkrati prinese veliko zadovoljstva, tako osebnega, kot tistemu, ki mu je podarjeno. Zelo lepo harmoniko si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Joj, to je pa moral biti Boštjan vesel! Super!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.