ponedeljek, 21. december 2009

"Zizi mizi" voščilnica


Sem vedla, da se je bom enkrat lotila tudi sama. Večkrat sem jo videla, že pri dekletih z Otoka zakladov. Zdaj pa je prišla prava priložnost, da sem jo izdelala in prepričana sem, da bosta "naročnik" in slavljenec zadovoljna. Oba sta namreč moja brata in vem, da jima bo všeč!

Torej to je prva moja izdelava take vrste voščilnice in sem z njo imela kar malo težav. Še zmeraj ni čisto taka, kot bi si želela, ampak mi je vseeno všeč.
Le kot kreatorka spodnjih hlač, po moje, ne bi ravno veliko zaslužila, ker tele izgledajo skrajno neudobne! Vse je natlačeno tam nekje spodaj in po moje bi nas kar pošteno tiščale. :D

Bolje, da se spet lotim peke ... Sem vesela, da se marsikomu ob ogledu mojih kulinaričnih objav pocedijo sline, ali vas celo spodbudijo k peki!

10 komentarjev:

  1. Ja tele zizi mizi so prav zabavne. Sem se kar nasmejala ob tistem natlačenem tam spodaj :-) Peči pa še kar naprej, rade volje pogledam tvoje kekse, čeprav se mi zalušta, da bi kakega tudi pojedla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ob teh zizi voščilnicah se vedno nasmejim.
    Saj veš, da včasih perilo, ki je čipkasto lepo, ni tudi med najbolj udobnimi. Pa se splača potrpet, če s tem razveseliš svojega izbranca :)
    Jaz tudi nimam muštra, pa ponavadi kar prepognem navaden papir na pol in izrežem ''polovičko'' čestitke. Tako dobim simetrijo. Potem pa to obliko prenesem na karton.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale čestitka je fenomenalna, dobra ideja, drugače pa, ti kar peči, saj je prav lepo videt tele tvoje fotke s piškotki :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobra zizi-guzi čestitka, ja res je tam dol mal natlačeno, ampak saj veš okusi so različni:):):)
    Peči pa le še, pa pokaži tudi!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je tudi tvoja čestitka zizike ritika všeč Tvoji keksi njama sploh lanski cimetov mehki keksi

    OdgovoriIzbriši
  6. Zizi-tanga voščilnice vedno zažgejo :-) Kar se pa udobnosti tiče - je pač treba potrpet ... al pa tud ne :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Fajn so tele čestitke. :):) Mogoče jo res malo v rit tišči, ampak v glavnem, da zgleda lepo. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zizi voščilnice itak vedno zažgejo. ;-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Merry Christmas to You and to all Your readers, whole-heartedly!

    OdgovoriIzbriši
  10. hja, nam puncam se že cedijo sline ob tvojih piškotih, za fante sem pa prepričana, da jih več spustijo (slin) ob zizi-mizijih:)))

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.