ponedeljek, 28. december 2009

Spet objemčki


Prejšnji teden je bil napet. Vseeno sem sprejela še naročilo prijateljice, da izdelam dva objemčka. Tako so hkrati nastajali kar trije, eden za njenega malega Tiborja, ki ga je dobil kot božično darilce. Objemček Filip je za Tiborjevega bratrančka in objemčica Zara za (verjetno) njegovo prijateljico.



P.S.: Hehe, nisem vedela, da se boste tako zagrele za mojo novo pridobitev. Ko boste izvedele, za kaj gre, vam po moje ne bo več tako zanimivo, kot je meni. ;) Gre za pripomočke, ki mi bodo pomagali na kulinaričnem področju.

7 komentarjev:

  1. Joooj, ti si pa čist v objemčke padla. Poleg peke peciva :))
    No, pridobitve so vedno fajn, pa čeprav niso za vse zanimive. Ampak že dejstvo, da ima kdo novo igračo, je super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Cort, cort in šenkrat cort!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Marna, zdaj me pa še bolj zanima, kaj imaš novega!

    Objemčki so super! S čim jih pa napolniš?

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasni so, mogoče pa po dolgem času še sam sešijem kakšnega...si me spomnila na to, da jih je prav luštno delati :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ti objemčki, vedno znova jih rada pogledam. Aja, na kulinaričnem področju, eh, pol pa nič :-) Ne, saj ni res, to pomeni, da nas boš še razveseljevala s takimi lepimi fotografijami kakšnih peciv ali česa drugega. Super, se že veselim.

    OdgovoriIzbriši
  6. danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo preko e-pošte: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.