sreda, 2. december 2009

Drugič sem postala teta


Včeraj se je naša družina povečala za enega novega člana. Mamici Valeriji in atiju Boštjanu (mojemu bratu) se je rodil sinček Anej. Veselje je, se mi zdi, zdaj na vrhuncu, ker rojstva pri nas res že dolgo ni bilo. Že 10 let je od tega, ko se je rodil nečak Luka in ko sem prvič postala teta.
Včeraj smo v najožjem krogu malo proslavili, danes pa sem se lotila voščilnice ... ki je pa žal še en čas ne boste videli, ker sem z njo prehitro šla na pošto in jo odposlala, brez da bi jo fotografirala. Je pa zgornja slikica tako malo za pokušino - eden izmed poskusnih barvanj motiva, ki tudi dejansko krasi odposlano voščilnico.
Anej si je za prihod na svet izbral zelo pomemben datum. 1. decembra se prične veseli december, torej mesec veselja in radosti, je dan boja proti aidsu ... in nadaljuje tradicijo rojstev naših moških zadnjih treh generacij. Naš oče (Anejev dedek) se je rodil 3. decembra, Boštjan (Anejev ati) se je rodil 2. decembra in Anej 1. decembra. Bo Anej enkrat postal očka ravno 30. novembra??? :) Se vam oglasim takrat, če bom še pisala blog.
Sicer pa je Anej prav lušten fant z lepo frizurico in komaj čakam, da ga vidim v živo.
Novopečeni družinici pa želim zdravja, sreče in da bi jim bilo lepo na vsakem koraku!

8 komentarjev:

  1. Čestitke, v drugo teta :)
    So te kaj spomnili, da si ti na vrsti? :P :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lepa objava :)
    Verjamem, da je veselje pri vas nepopisno in, da bodo prazniki gotovo še lepši ravno zaradi novega člana.
    Želim vam obilo srečnih trenutkov.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke teta. To je za mene najboljše poslanstvo na svetu. Teta si lahko podobno kot babice, privošči malo več razvajanja in lahko počne z nečakom ali nečakinjo malo večje bedarije in skupaj lahko kakšno ušpičita :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke teta - pomembna funkcija, jaz je na žalost še nimam ( pa si želim zelo). Mladi družinici pa sreče in zdrvaja!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, čestitke. Mladi družini pa obilo otroškega veselja in radosti.

    Sedaj pa boš počasi ti na vrsti ....

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.