torek, 7. julij 2009

En odtis ena voščilnica

Končnoooooo sem za vošilnici uporabila odtis štampiljke, ki mi je tako zelo všeč. Imam jo že ene tri mesece, ampak žal na voščilnici do včeraj še ni pristala. Sem jo pa uporabila za ogledalo in nakit.
Barvala sem z navadnimi barvicami Lyra (ki so mimogrede zelo fajn barvice, mehke in fine), papirnimi radirkami in "belim špiritom". Na koncu pa sem na cvetove dodala še sijočo glazuro Sakurinega Glaze pisala.
Ker je že sam motiv tako lep, nisem imela namena ničesar dodati, vendar je delovala preveč prazna in občutek sem imela, da oseba, ki bi jo dobila, ne bi vedela, kaj je njen namen. Zato sem dodala še napis na listkih, ki so enake barve kot osnova.

9 komentarjev:

  1. Zelo lep vzorcek in lustna kombinacija barv. Po mojem bi tudi brez napisala povedala dovolj, z napisom pa sploh :)
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  2. Marna, ta voščilnica je superska - zelo preprosta, ampak ful lepa! Sem pa bila prepričana, da se sveti zaradi perl vodenk! :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam probleme s komentarji.Upam, da se ne ponavljam in da je prejšni komentar nekam
    "zalutal"Lepa čestitka in mega super štempiljka. Lepo pobarvana, napis pa prav paše gor.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni se dopade štampiljka. Čudovita bi bila tudi za kakšno podlago. In vsekakor lepo pobarvano. Brez napisa bi bila kot slika (kar se mi zdi odlično), očitno je to 'posledica' take oblike čestitke, saj so to že pri meni ugotavljale. Ampak meni se dopade kvadratasta oblika. Sem pa pogledala še tisto tvoje ogledalo z isto štampiljko in moram povedat, da mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res lepa štampiljka. Kot pravi Vladuška, tudi dobra za kakšno ozadje.
    Preprosta, a učinkovita čestitka ti je uspela!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo čestitko si naredila. So mi všeč njen nežne barve in dizajn.

    OdgovoriIzbriši
  7. Najlepša hvala vsem za prijazne komentarje. Res jih rada prebiram.

    Suzi - točno, bom en tak odtis še s perl vodenkami pobarvala. Hvala za idjo. :)
    Vladuša - očitno imava podobne zamisli. Tudi jaz sem včeraj, ko sem pobarvala odtis pomislila, da bi ga lahko dala tudi v okvir in bi bil kot slika. Drugi ideja pa se mi je prikradla danes zjurtaj, ko sem jo fotografirala - namreč ta, da jo lahko kdaj uporabim tudi za ozadnje. Ja, sigurno bom.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita čestitka! Se strinjam, da bi bila čudovito ozadje, sploh če bi bila pobarvana v nežnih - pastelnih barvah! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prima čestitka :) in prima štampiljka ...

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.