petek, 22. maj 2009

Ogledalo


Že pred kakim mesecem ali več sem tukaj pokazala ogledalo (okroglo), ki sem ga preuredila za Matejo. Ostalo pa je še eno, ki je imelo navaden moder leseni okvir in ni bilo nič posebnega. "Slekla" sem mu dolgočasni okvir in ga oblekla v Das maso in odtisnila rožice. Potem sem kakih pet dni čakala, da se je posušilo, vmes pa pridno obračala. In že je bilo na vrsti barvanje. Uporabila sem Twin colors (rumeno kavne barve). Te barve se na Das masi čisto drugače obnašajo kot na gipsu, zato sem od začetka bila rahlo razočarana, čez kako minuto pa mi je bil efekt še bolj všeč. Tako se je rjava barva (oz. kavni odtenek) usedla samo v vbočene dele in jih zato bolj poudari. Nekatere rožice in liste sem še dodatno poudarila z akrilnimi barvami. Dodan je samo še metuljček, ki je prav tako iz Das mase in obarvan z akrilnimi barvami.
Moram priznat, da sem tega pa res težko dala iz rok.

9 komentarjev:

  1. Mrna,

    če sem poštena, ga jaz sploh ne bi dala iz rok.

    Čudovit je!!!

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  2. Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera je najlepša v blogerski deželi tej. :):) Res je lep okvirček, 5 dni, da se je sušil?! Ti pa imaš potrpljenje. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit je! Sploh nisem pomislila, da bi lahko das maso tudi tako uporabila. Super ideja je, moram nujno sprobari ... edinole sušenje je pa res dolgo. Ampak glede na rezultat se izgleda splača potrpeti.

    Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo poletno ogledalo. Metuljček na njemu je pa kot pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vav, ful lepo ogledalce, tako pravo pomladno! :)
    Verjamem, da si težko dala od sebe.

    Koki

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo ogledalce, ampak ce je za simpaticno osebo, ga mora imeti :)) Sebi pa naredi novega, saj ti gre izdelava odlicno izpod rok :)))
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  7. Hehe, kaj tako lepega bi pa jaz z lahkoto sprejela v svoje roke. Verjamem, da si težko dala. Kar je tudi prav, verjetno je dober občutek, ko veš, da si se res potrudila in je nastal čudovit izdelek. Upam, da prejemniki taka darila cenijo, ker so res lepa in iz srca.

    OdgovoriIzbriši
  8. O ti verjamem, da je šel težko iz rok , saj je čudovito ogledalo. Res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz ga na tvojem mestu ne bi dala iz rok...razen če bi moral it v moje roke :P

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.