nedelja, 03. maj 2009

Projekt: poročna vabila

Projekt poročnih vabil za Suzano in Robija se je začel pred enim mesecem, ko sem jima na vpogled prinesla dva vzorčna primera. Dogovorili smo se še za nekaj malo sprememb in potem je sledila nabava materiala in z delom sem lahko začela (sicer komaj, ko sem opravila nekaj študijskih dolžnosti).
Osnova je rdeč šeleshamer, katerega sem dala razrezat v bližnjo tiskarno (so bili zelo prijazni in se bom tja zagotovo še vrnila). Perlast papir (na fotografija se ravno ne vidi, da je tak) sem razrezala sama z rezalnikom za papir. Z reliefno ploščico za cuttlebug in mojo pašta mašino sem ga obdelala, da je dobil luštne vijugice. Potem je sledilo lepljenje in na koncu še pentljica iz satenstega trakca. Kartonček, na katerega je zalepljeno sporočilo vabila, je prav tako iz rdečega šeleshamerja. Manjka samo še netek in trakec za izvlečt besedilo pa so vabila zares končana. Moram rečt, da sem zelo zadovoljna z njimi.
Besedilo vabila ni moje delo (za to sta poskrbela mladoporočenca). Napis "Vabilo" je zapisano ravno pod takim kotom, kot je sam izrez žepka. In naj povem, da to ni bilo načrtovano.
Zaenkrat sem izdelala 10 vabil, vendar bodo kmalu sledila še ostala. Sem pa zelo uživala pri delu.


Opomba: Vsebino vabila na prikazanih fotografijah sem pobrisala.

15 komentarjev:

 1. Krasna so in prav primerna za tako lep dogodek kot je poroka.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa vabila, čisto nič preveč in nič premalo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Super lepa vabila in res si pridna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepa vabila. Mi je všeč tale stil, saj rdeča in bela krasno pašeta skupaj.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo so lepa, popolnoma nekaj drugega, kot če jih naročiš v profesionalnih poročnih salonih.

  Lahko si ponosna nase!

  OdgovoriIzbriši
 6. Fantastična vabila so! Zeloo so mi všeč. Bravo, MArna!

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem že na forumu pohvalila, pa moram še tu. Fantastična vabila si naredila - res so tako elegantna in sveža in zaradi barvne kombinacije tudi zelo zelo optimistična. Všeč, všeč! :))
  LP, tulpika

  OdgovoriIzbriši
 8. Hehe, sem prebrala naslov, pa sem že mislila, da si zase delala vabila. :) Super si jih naredila.
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 9. Wow, these are fabulous! So elegant and I love the colours x

  OdgovoriIzbriši
 10. Karkoli bom napisala, bom ponavljala za predhodnicami:) Krasna vabila, kaj drugega pa od tebe tako ni za pričakovati ;)

  OdgovoriIzbriši
 11. Skupaj zgledajo enostavno popolno!

  OdgovoriIzbriši
 12. wow, these are lovely
  thanks for entering my candy - good luck
  -x-

  OdgovoriIzbriši
 13. hej hoj! super zgledajo tale vabilca, lih prave barve in vse. sem jih malo bolj podrobno preučila, ker se ravno lotevam nardit ene par modelčkov za poročna vabila, ker moram v prihodnjih mesecih dvema paroma polepšat poroko..sej ne da se bunim...mi je prav všeč:) in hvala za inspiracijo! me pa zanima, si sama oblikovala napisano in potem printala, al si to že dobila(všeč mi je uni metuljček na Vabilu)?
  lep dan!
  Beti

  OdgovoriIzbriši
 14. Prav lepa hvala vsem!
  Beti - kot sem napisla že zgoraj, besedilo vabila ni moje delo, prav tako tudi tisti napis in metuljček. Mladoporočenca sta dla to nekomu oblikovat.
  Pa veliko užitka pri delu.

  OdgovoriIzbriši
 15. Hvala Marna za odgovor!O, bo užitkov, bo :))Hja,potem pa res sreča, kako je skupaj zelo dobro izpadlo... bom se pa malo potrudila pa iskala naokrog...mogoče pa najdem kakšnega metuljčka...Uživajte!

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.