nedelja, 24. avgust 2014

Tervuren-Köln-Rheinbach



Najino poletje in dopust je tokrat spet bil bolj "severni kot južni". Jaz sicer zato zelo pogrešam jug in morje, ampak bilo je treba pomagat preselit družino Mjeve sestre iz Tervurena v Köln. Zato vas popeljem skozi naš delovni poletni tabor, bi mu lahko rekli. Šlo je kar po načrtih, bilo bi morda le malo manj naporno, če nam enega dneva ne bi vzela zastrupitev s hrano. Še zdaj ne vemo ali je bil kriv puran ali sladoled. :/
V Tervurenu smo tako doživeli vse, od lepega sončnega vremena, do deževnega naliva, ki mu ni para. V trenutku je prihrumelo in že je bilo vse mokro (zgoraj). Pa ne samo enkrat, tako je bilo ene 4x.

Sicer pa je sonček tudi lepo grel. Ampak vseeno ni bilo tako zelo toplo, saj mu je ves čas delal družbo tudi veter iz Atlantika.

Gastonka zadnji dan v Tervurenu v skoraj prazni hiši. Tole spodaj desno je najina blazina za tisto noč. :)


... in naslednje jutro, ko je ogled in predaja hiše že zjutraj ob devetih, ne moreš več v miru zajtrkovat notri, ker se bojiš, da boš kaj posvinjal, je naš zajtrk izgledal takole pred hišo. :)


Opoldan smo bili že v Kölnu, kjer je sonček lepo grel, da nam ni bilo vroče, ko smo razlagali pol kombi


Temu je nato sledila pot do Rheinbacha, kjer smo prenočili naslednje tri dni in se pustili razvajat pri Michaelovih starših. V spominu bo predvsem ostala vožnja z ladjo po reki Ren iz Bonna proti lepemu srednjeveškemu Linzu na Renu (ta dan sem strnila v spodnji kolaž).


Za konec pa nas je čakal še krst najine najmlajše nečakinje Lize, M je bil pa boter.


2 komentarja:

  1. zgleda da ste se kljub pomanjkanju morja imli krasno ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  2. :-) deloven dopust , ampak lepo je tudi tako, ane? Krasni ste!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.