torek, 10. julij 2012

Kam mineva ta čas ...?


V blogarskem svetu zgleda, kot da ni bilo nič od mene, da sem samo lenarila in naredila en velik NIČ.
Pa sem bila le zelo zelo zaposlena. Poleg priprav na Eko Art Bazar, ki je v okviru Festivala Lent trajal 16 dni, sem izdelala izdelke za Luškarije, novo trgovino z ročno izdelanimi izdelki v Mariboru, in še vsa sprotna naročila.

Eko Art Bazar je bila prav posebna družabna, vesela, včasih tudi malo manj, predvsem pa vroča izkušnja. Vroča zato, ker nam je letos vreme res prizaneslo. In ne samo, da nam je prizaneslo tako, da ni bilo dežja. Še sonce je nažigalo tako močno, da smo se skoraj vse dneve greli pri dobrih 30°C. Uf! 

Vsak dan naju je skupaj z Natašo iz Kraftarije, ki si je z menoj delila stojnico, obiskala katera od najinih prijateljic ustvarjalk. Je pa beseda dala besedo in dobile smo se tudi skoraj vse naenkrat in proslavile poletje, najino stojnico in malo tudi Mjev rojstni dan, za najino stojnico, kjer smo si privoščile ledeno kavo. In to tapravo. Hvala, Irena, še enkrat!!!! Zato, da si poskrbela za vse in še več. V park je namreč prišla s hladilno torbo, v kateri je bila kava, sladoled 2x :), stepena smetana, krhke paličice, slamice, da smo lahko vse do zadnjega glasno posrkale, žličke ... vse, no! Res nepozabno!

Zdaj pa potrebujem malo časa, da se naspim za dva tedna nazaj, pospravim mojo ustvarjalnico in predvsem, da se ohladim od te vročine.

Lep pozdrav!

6 komentarjev:

  1. Sem se ravno pred dnevi spomnila, da mi enostavno ni ratalo priti do vaju. Sramota, ampak čas res tako zbeži in odlašanje ne vodi nikamor. Ampak vidim, da sta uživali in da je bila to ena super izkušnja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau vidim, da ste res uživale in tale stojnica res lepo izgleda. Škoda ker sem tako daleč, če ne se bi tudi sama kaj oglasila. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja ni kaj, videti je da ste krasno imeli. Mnjam bi se prilegla takšna kavica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo, sedaj vidiš kam mineva. :)
    Zelo si pridna in tvoj nakit je čedalje lepši. Mi je všeč kako si začela delati izpeljanke iz osnovnih oblik.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja res noro gre ta čas in včasih bi človek želela kar malo izstopiti.Mhmhmhm kakšna lepa ohladitev, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uživancija , da ji ni para!!! In res si pridna!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.