sobota, 9. julij 2011

Elegantna poročna vabila



V delu sem imela izjemno elegantna vabila, ki so mi tako všeč, da bi jih z lahkoto lahko uporabila tudi za svoja morebitna poročna vabila. Barvna kombinacija mi je pisana na kožo in ko dobiš tako naročilo, je delo res še čisti užitek ... dokler ne naletiš na težavo, ki se imenuje Marianne Design Designables Punch, o kateri bom kaj več napisala v kakšni od naslednjih objav, da vam mogoče prihranim nekaj živcev. Če moraš izsekati le nekaj takih kartončkov, je še hec. Ko pa jih moraš izrezati 75 in ti jih še vsaj 100 ne uspe, pa nastopi problem.



No, problem sem na koncu le rešila in glede na to, da sem se med problemom že "odločila", da ne kupim nobene Mariannine šablone več, bom tole odločitev zaenkrat preložila za nedoločen čas, ker so nekatere res izjemno lepe.

Tule pa je na kupu vseh 75 vabil. Naročnika sta zadovoljna in jaz sem lahko v miru uživala na dopust.



Nevesta je kasneje zapisala:

"Vsi svatje so pohvalili vabila in spraševali kdo jih je izdelal. :)) Pohvale so kar deževale! Vabila so res lepa. Najlepša hvala še enkrat."

Si lahko mislite, kako sem zrasla. :)
* * *

Ne pozabite tudi na nagradico, ki morda čaka prav vas.

8 komentarjev:

  1. Zelo lepa vabila, se strinjam!

    In tudi s tem o MD šablonah se strinjam - meni papirčkov nikakor ne uspe lepo dobiti iz šablone... Ah, pa nekatere so res tako lepe. In prav to me "bremza", da si jih ne nabavim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res je lepo vabilo in elegantno. Si pa kar predstavljam kako te je mogla jeziti šablona. Škoda, da take stvari pokvarijo ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa vabila,glede tele šablone se pa strinjam s tabo,grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole pa je bil podvig. Čudovita vabila, res zelo elegantna!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna so. Vloženega dela si pa sploh ne morem predstavljati.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, res ne vem, kdo načrtuje MD šablone, ki so tako krasne, ampak papir dobiti iz njih je prava umetnost. Vidim, da je tebi uspelo. Verjetno s precejšnjo muko in dolgotrajnim delom. So pa krasna vabila in čestitke za tako masovno proizvodnjo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Elegantna ..... čudovita! Dobra si, količina je res velika.
    Šablone poznam in imam podobne težave, res škoda, ker so lepe. Lp

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.