četrtek, 20. januar 2011

Voščilnica za dojenčico in pospravljanje


Zgodi se redko, da se lotim izdelave voščilnice kar tako, brez da bi vedela, komu je namenjena. Danes je nastala ena. Razlog je bil edino ta, da sem morala sprobat novo Sizzixovo šablono za ropotuljico. Prav simpatična se mi zdi, ampak še zmeraj nekaj manjka ... naslovnik!!!???

* * *

Pospravljanje pa je druga tema. Se pri meni tudi redko dogaja. :) Ko pa se, pa vedno znova ugotovim, da se ni splačalo. Danes sem pospravila svojo ustvarjalno mizo. In kaj se je zgodilo? Voščilnica je narejena, miza pa enkrat bolj naložena kot pa je bila pred tem. Brezveze sem zapravljala čas za pospravljanje. :P

3 komentarji:

  1. Lepa nova šablona in zelo cort voščilnica. Naslovnica se bo hitro našla :)).

    OdgovoriIzbriši
  2. Marna, naslovnica za tole cotkano čestitko se bo hitro našla...Velikokrat tako paše imeti kaj na zalogi, četudi le polizdelek. Ja, tole s pospravljanjem je pa meni tudi znano, he...he...LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisi zastonj pospravljala, ker bi imela sicer na mizi še vse ostalo :))) Kar se mene tiče, pa mi je ravno užitek, da vsak projekt začnem na pospravljeni mizi, kot nepopisan list :)))) Dobro si uporabila nove šablone in super, da si se lotila čestitke kar tako. Verjamem pa, da bo naslovnika kmalu našla.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.