četrtek, 21. januar 2010

Klekljana podoba Marije


Tale projekt je trajal od konca lanskega novembra. Želela sem jo podariti bratu za njegov 30 rojstni dan in ker je nekoč izrazil željo o eni taki klekljani podobi Marije, sem izkoristila ta praznik. Ampak se je zalomilo, ker še ni bila končana do rojstnega dne ... niti do božiča ... tudi do novega leta ne. Ko pa smo se dobili na kosilu, da uradno proslavimo njegovo menjavo desetletja (kar prej ni bilo možno, ker je dan pred tem postal očka), se je pa že spodobilo, da dokončam začeto delo. Zato sem prejšnji teden preklopila v četrto prestavo (ne se smejat, to je pri mojem golfu še vedno najvišja prestava) in dokončala. Manjkalo je le še uokvirjanje, katerega sem se kar sama lotila in ob tem zlomila eno steklo, pa vedno se je še vmes našla kaka nitka, smetka, karkoli od bogvekje. Za tem ko je padlo ene par !"#$%& pa mi je z Mjevo pomočjo le ratalo in tudi brat je bil darila zelo vesel. Jaz pa sem si oddahnila.

9 komentarjev:

  1. Kako lepa čipka. Tale papirc imam pa tudi jaz:):)Pa ga še nisem delala.Ma zadnje čase sploh nič ne klekljam.Moram začet:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Še tukaj vse pohvale za zelo lepo darilo. Ni kaj, vsaka čipka zahteva svoj čas, na silo ne gre. Oziroma gre, ampak potem je hitro kakšen klekelj utrgan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepo darilo in se prav vidi koliko truda je bilo vloženega. Brat je res lahko vesel krasne Marije.

    OdgovoriIzbriši
  4. kako so meni tele reči čudovite...

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo, res lepo in vsa čast. Se je splačalo počakat na ta tvoj končni izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, Marna, tale klekljana Marija je čudovita. Mi je zanimivo, da si je moški to zaželel :) Naj ga čuva.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prečudovito darilo - res iskrne čestitke za tole Marijo.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.