torek, 24. november 2009

Prva letošnja božično-novoletna voščilnica



Že od poletja so moje soblogerke pridne in izdelujejo božično-novoletne voščilnice. Tudi jaz sem vsaj enkrat želela začet ob pravem času, pa je zmeraj znova nekaj prišlo vmes. Če pa sem imela čas, pa enostavno ni bilo navdiha ali želje po tem, da bi se jih lotila. Ideja se je pravtako rojevala zelo počasi in z njo je prišla tudi odločitev, da bodo letos moje voščilnice narejene v eni tehniki in tako rekoč "po istem kopitu", ker se mi sicer dogaja, da ob naslednjem božiču ne vem, kakšna voščilnica je prejšnje leto šla h komu. Poleg tega je tak način veliko prijaznejši za varčevanje s časom, katerega bo v tem krasnem obdobju, ki nas čaka, tako ali tako primanjkovalo.

Zdaj pa še kaj o voščilnici. Za osnove bom uporabila karton iz Lidlovih akcij, ki ga imam še od lani kar precej na zalogi. Vzorčast papir bo tudi podlegel tisti, ki ga imam že doma (mogoče bo prišel v poštev tudi kak polikan servetek). Prahcev za vroče embosiranje ne manjka. Le zvezdice iz filca in gumbe sem pred kratkim nakupila prav v ta namen. Ker z izgledom zvezdic nisem nabolj zadovoljna, sem se odločila, da jim dodam še gumb.
Meni je prav všeč.

7 komentarjev:

  1. Tudi meni je všeč!Lepa barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Preprosta in lušna. Prava za serijsko izdelovanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Marna, res je lepa. Taka simpl pa vendar izraža dosti topline.
    Jaz sem se letos tudi spravila k serijski izdelavi. Nisem mogla verjeti sama sebi, da mi je uspelo. Zdaj pa me čaka samo še fotografiranje.
    Pa komaj čakam na tvoje naslednje lepotičke :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Marna, full je lepa. Nekaj čisto posebnega. me je pa presenetilo,da ni nobenega pohroščkanega koščka zraven :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Marna, lepa je!

    Tudi jasem imela že pripravljene tele črtaste papirje za voščilnice z ovčkami, pa mi potem nekako niso pasali poleg... eh, sami problemi ;-)) Sem vzela potem pikčaste.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi meni je lepa... Zelo lepa!!!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.