sreda, 22. april 2009

Svečnik za Ksenijo, zapestnica za Barbaro in voščilnica kar tako

Danes sem opoldne preživela v prijetni družbi dveh prijateljic, s katerima sem v preteklosti gulila osnovnošolske in kasneje z eno od njiju še srednješolske klopi.
Ksenija je dramaturginja, ki naslednji mesec pričakuje naraščaj in se je pred kratkim z Zlatkotom preselila na svoje. Za njiju sem izdelala svečnik za 9 svečk z motivom servetka iz Ikee. :) Ko sem zagledala ta servetek, sem vedela, komu bo namenjen. In prav s takimi servetki so bili danes pripravljeni pogrinjki pri njej na kosilu. Glede na to lahko rečem, da še zmeraj nekoliko poznam njen okus, kljub temu, da sva se po končani srednji šoli razšli in se nisva družili toliko kot "šolska leta".

Barbara je bodoča germanistka, ob kateri ne moreš biti slabe volje. V njeni družbi se vedno smeje in to ji štejem v velik plus! Danes se mi je pridružila na obisku pri Kseniji in ker jutri praznuje rojstni dan, sem zanjo izdelala roza zapestnico.


Pa še voščilnica, s katero nisem najbolj zadovoljna. Vse je bilo lepo, dokler nisem šla packat rumenega ozadja okoli živalic. :( Če ne drugo, sem se vsaj česa naučila.


12 komentarjev:

  1. Meni je všeč vse. Z voščilnico vred :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse je super. Svečnik je prav vau! Glede ozadja na čestitki, pa lahko s čistim mokrim čopičem pobereš malo barve dol, pa bo bolj svetlo.:)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, bolha, hvala za nasvet. Bom poskusila.
    Sicer pa najlepša hvala obema. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je tusi vse všeč. Zapestnica je prav....UHHH.
    Glede barve....meni je sicer všeč, a ase strinjam z Bolho. Mogoče pa ti res uspe tako, da bo tebi bolj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi meni je vse všeč in prav super, da si me spomnila, da imam tudi jaz še takšen svečnik za obdelat:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau, kakšen svečnik!!!! Iz česa je "osnova"? Enkraten je in super si se spomnila tega s servetkom! Sploh nimam besed...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajej, kako ste prijazne. Res najlepša hvala! Sem počaščena!
    Maja, osnova je gips, potem pa gor zalepljen servetek in vse skupaj polakirano.

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala! Torej je to kalup! Moram ga nujno nabavit!

    OdgovoriIzbriši
  9. I love visiting your blog cause there's always a variety of projects on show - you're very talented :) hugs, Steph xxx

    OdgovoriIzbriši
  10. Res čudoviti darili! Svečnik mi je še posebej všeč... si uporabila res zanimiv servetek. Pa tudi živalce so srčkane.

    OdgovoriIzbriši
  11. Zapestnico sem že poslinila na OZ, enkratna je. Svečnik tudi, full dober motiv servetka. Pri voščilnici pa se meni tudi ne zdi nič narobe. Prav kjutkana je:)

    OdgovoriIzbriši
  12. zaljubila sem se v svečnik, krasno!!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.