petek, 16. januar 2009

Limited edition ornate daisy stamp


Štampiljka za tole voščilnico je pri meni že tri mesece. Kupila sem jo v Dublinu, ker je bila za tako velikost štampiljke smešno poceni, čeprav tisti trenutek nisem vedela, kako jo bom uporabila. V zadnjem času pa sem le dobila ideje. :) In včeraj sem po tem, ko sem si ogledala video o ornate stamps na youtubu, z njo odtisnila nekaj odtiskov, ki sem jih danes pobarvala in sestavila v voščilnico. Žal se pa na sliki bolj slabo vidi, da gre za 3D tehniko.

8 komentarjev:

  1. Čeprav je lepa štampiljka, verjetno tudi jaz ne bi vedela,kaj z njo :) Ti si jo prav dobro skombinirala. Barve pa sploh pašejo v tale zimski sivobeli čas. Da malo poživijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Na fotki se kar vidi, da je čestitka 3D. Prekrasno si uporabila to štampiljko in naredila res lepo čestitko!

    OdgovoriIzbriši
  3. Poglej si jo, roziko :)) Mi je všeč, da si uporabila tudi močne barve in super skombinirala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res si dobro skombinirala to štampiljko. Všeč mi je čestitka, ker ima tako intenzivne barve.

    OdgovoriIzbriši
  5. Še moje pohvale, lepo narejeno! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo, kako je lepa. :) Praviš, da je bila kupljena v Dublinu ... se morda spomniš, kje točno? Bi jaz tudi šla tja malo povohat. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala!
    Barbi - Sem zdaj pogledala na net: to štampiljko sem kupila v Jervis Shopping Centre (v samem centru Dublina). Ena taka trgovina pa je še v Stephens Green Shopping Centre (blizu enega parka). Pa le prešnofaj vse. Se splača. :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. O, super! Hvala za odgovor. Bomo nastanjeni ravno zraven Stephens Green Shopping Centra. :) Si že pišem ime trgovince na seznam (MUST GO!). :)

    Še enkrat hvala!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.