sobota, 13. avgust 2016

Krsta papirna galanterija za Lili



Spomin na Lili in izdelavo vabil ter darilc zanjo je pa prav poseben. Bilo je v začetku junija letos, ko me je čakalo še ogromno dela z naročili. Prejmem telefonski klic, v katerem Lilino mamico zanima, če bi lahko naročila vabila in kdaj bi bila lahko končana. Žal se je čakalna vrsta in doba daljšala, ker zaradi redne službe skoraj več nisem dohitevala mojega popoldanskega dela. Ko sem povedala, da bo trajalo dlje od njenih pričakovanj, se sprva nisem dala, ker sem vedela, da enostavno ne bom zmogla. Pa me kliče mamica še enkrat in me roti, da sprejmem njeno naročilo, ker si želi prav moja vabila. Priznam, da sem dobila mehka kolena in seveda sprejela naročilo. Bom že zmogla, sem si rekla ...




... potem pa se je spomnila, da bi imela tudi darilne škatlice za kakšne angelčke in če lahko tudi sama ponudim kakšno darilce. Če sem že sprejela izdelavo vabil, pa gremo do konca, da bo vse v stilu in sem ji predstavila mojo ponudbo darilc za zakramente. In tole je rezultat najinega dogovarjanja. :)
Ponosna na opravljeno delo in vesela take stranke, ko tvoje delo ni samo ovrednoteno s finančnega vidika, ampak tudi dušnega.

Besede mamice male Lili, ko je prejela darilca:

"Pozdravljena, v življenju še nisem videla lepših zahvalnih darilc!! Najlepša hvala ..."

Lahko si mislite, kako mi je bilo!







Več na ogled na moji Facebook strani. Informacije in naročila na marna.art@gmail.com.



1 komentar:

  1. Se nič ne čudim, da je Lilina mamica vztrajala, da ji narediš ti vabila, ker so res čudovita. In ostalo, seveda,tudi! Krasen komplet!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.