četrtek, 10. julij 2014

Praznovala sta Ines in Bojan, meni pa ostali spomini



Dve voščilnici za dve osebi, ki se (vsaj mislim tako) ne poznata. Ampak obe sta s seboj prinesli zgodbi, ki sta sicer navadni voščilnici zame nepoznanih ljudi, spremenili v podobo, ki mi bo ostala v spominu. 
Voščilnica za Ines sigurno zaradi, ker sem ob naročilu dobila za smernico pesem od Pink in ker sem hkrati delala tudi tole poročno voščilnico za Ines in njenega izbranca.  

Pri Bojanovi pa je šlo za tisti rek: "Kako je Maribor mali."
Bojanovo sem delala za zdaj že redno stranko, pri kateri se je izkazalo, da sem z njo pri enem skupnem predmetu žulila univerzitetne klopi in mi je ostala v spominu, ne da bi sploh vedela, kam jo umestit, ko sem jo slab mesec pred tem, ko je pri meni prvič naročila voščilnico, srečala na vrhu Pohorja in mi je bila nekam znana. No, potem sem vedela od kod. To pa še ni vse. Tisti dan, ko je praznoval tale Bojan je moj M s svojim bendom Kamzay nastopil kot predskupina skupini EET v Jazz Klubu Satchmo v Mariboru. Tam sem slučajno srečala sošolca iz gimnazije, ki tudi pozna že moje izdelke in je prijatelj tega Bojana, zato je torej bil eden od skupine prijateljev, ki je tole voščilnico tudi podarila. :) Menda je takoj vedel, da je ta voščilnica od Marne. Naključja, naključja ... in lepi spomini.

Za naročilo voščilnice po naročilu sem vam na voljo na marna.art@gmail.com - še več pa si jih lahko ogledate TUKAJ.





4 komentarji:

  1. Lepa. Čudne so poti življena in res nikoli ne veš kje srečaš znanca oz nekoga ki ti je že križal pot.

    OdgovoriIzbriši
  2. He he, dobra fora s temi vsemi "naklučji". Lepo si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kje vse se srečamo in kako smo včasih "povezani" in sploh ne vemo ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. oooo prav oboje je tako lepo! sploh tisti napis iz roza v zeleno je fantastičen! lp

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.