sreda, 30. julij 2014

Hortenzija na poročni voščilnici




Od nekdaj imam rože, ampak hortenzije so mi bile tako ... zmeraj nekam povprečne, pač grm, ki cveti, nič posebnega. Do pred nekaj let, mislim, da ene 3 ali 4 leta nazaj, ko se mi je naenkrat "odprlo" in se cvetov hortenzij in njihovih bogatih barv ne morem nagledati. Seveda sem si jo želela kupiti, vendar sem potem ugotovila, da nimam primernega prostora zanjo, kjer bi se lahko bohotila in dobro uspevala v bolj senčni legi, kakor jim menda paše. Pred dobrimi 10-imi leti sem eno sadiko namreč že kupila, ampak sem jo posadila na mesto, ki je izredno izpostavljeno soncu in je revica omagala. 
Tako sem mislila počakat, da bova imela urejeno okolico za najino hišo, kjer bi imela svoj mir in bi si jo kupila, pa me je lani za mojo 30-ko presenetila prijateljica in mi jo podarila. Za zdaj je še v lončku, ampak lepe cvetove pa mi je podarila, kajne.

Zato si lahko predstavljate, kako sem bila vesela, ko si je naročnica zaželela, da so na poročni voščilnici hortenzije. Juhej!

Za naročila sem vam na voljo na marna.art@gmail.com - še več poročnih voščilnic pa si lahko ogledate TUKAJ.




3 komentarji:

  1. uau kako lepa rožasta voščilnica :) LP

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri meni je bilo podobno :) Verjetno zato, ker se jih spomnim, da so bile pri babici na kmetiji, za hlevom, kjer je bil kup gnoja :) Zato so mi vedno bile kmečke rože. Zdaj ... Ene najlepših! Krasno poročno voščilnico si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Cvetove hortenzije si čudovito upodobila v voščilnici.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.