sreda, 22. januar 2014

Žučko in njegova "prijatelja"

Žučko v omari

Žučko pri nas že kake 3 mesece ni več sam. Njemu sicer to ni ravno najbolj všeč, ker bi skoz nekaj pometal z njima, ampak mora se sprijazniti, da smo pod okrilje vzeli dve sirotici, ki sta k nam prišli v roku samo 14 dni. 
Sicer pa mu nagaja še en sosedov muc, katerega pa ne mara sploh.

Žučko se sonči
Sivo tigrasti Zvonko je zašel sam. In kljub temu, da smo iskali lastnike, je ostal pri nas, ker se le-ti niso oglasili. Pa verjamem, da ga nekdo nekje pogreša, ker je bil Zvonko dokaj sveže kastriran, s krasno negovano dlako in ovratnico z zvončkom okoli vratu. In prav ta zvonček je bil po moje usoden zanj ... zaradi njega se je, revež, bal sam sebe, kar je verjetno privedlo do pobega od lastnikov, h katerim ni več našel nazaj. Zdaj pa je po zvoncu dobil tudi ime, Zvonko. :) 

Zvonko
 Črnobelega Feliksa je pripeljal brat, ki ga je našel v kletnih prostorih, kamor hodi v službo. Ta mala zgagica pa je nagajiva na kvadrat! Ampak cartljiva pa na kubik. 
Feliks

3 komentarji:

  1. Pohvale vredno!Naj vam bodo mačje tačke v veselje.Tudi pri nas so štiri dobile topel dom.

    OdgovoriIzbriši
  2. oooo ti srečnica. moj pa noče meti mucka in jaz se strašno matram, ker sem imela doma enega in bi ressss fulllll mela spet enga :)))

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.