sreda, 8. januar 2014

Božično-novoletne voščilnice 2013/14



Občudujem vas, drage soblogarice, koliko voščilnic vam uspe izdelati v prazničnih decembrskih dneh. Meni jih uspe izdelati le toliko, da zadovoljim potrebe redkih naročnikov, ker roko na srce, koliko pa je še takih ljudi, ki še sploh piše in pošilja voščilnice oz. še manj tistih, ki so za moje delo pripravljeni plačati in ne samo, da je potešena moja duša. No, letos sem jih celo nekaj izdelala tudi za Trgovino Ika v Ljubljani in Škofji Loki.
Seveda sem jih izdelala tudi za moje prijatelje, znance in poslovne partnerje, kot je to v moji navadi že vsa leta. 40 kosov sem tako izdelala samo za lastne potrebe. :) Ja, jaz pač rada voščim z voščilnico. Čeprav sem nato ugotovila, da še zmeraj marsikomu nisem, pa bi bilo lepo, če bi. Se opravičujem tistim, ki niso prejeli voščilnice od mene, pa to sicer do sedaj so. Želela sem, ampak mi je čist resno zmanjkalo časa za vse. :(  In upam, da vsaj letos ne pozabim na vas.

Voščilnice, ki sem jih poimenovala "Zimska pokrajina" in so izdelane s to prečudovito šablono od Memory Box, v katero sem se naravnost zaljubila.




Božična voščilnica "kuverta", ki je bila (ali pa še je) na voljo v re:gallery v Kopru.


Snežaki, ki so jih prejeli nečaki naročnice, so premera 10 cm. 


Moje voščilnice izpred nekaj let s čarobno snežinkasto štampiljko od Hero Arts so spet dobile nekaj sestric in so bile na voljo v Trgovini Ika.



In še zadnji kupček, letošnja novost. Tekom lanskega leta sem kupila te krasne božične štampiljke, ki sem jih letos želela na vsak način vključit v voščilnice. Ker so toliko simpl in hkrati tako posebne, sem vedela, da jih moram uporabit z vročim embosingom. Ta del ni bil težek. Težka je bila nadaljnja kompozicija, da bi bile zame popolne. Kar nekaj dni je preteklo ... in noči, da sem prišla do zadovoljivega rezultata. In zatem so strašansko všeč!





8 komentarjev:

  1. Vau! Ena je lepša od druge. Tukaj je pa res težko izbrati zmagovalko :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so unikatne in nekaj posebnega. Pridna ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Govoriš o drugih, kako so pridne, kaj pa ti??? :) Saj to je prava proizvodnja. In vse čudovite. Zimska vasica je tudi meni zelo ljuba. In zadnje so mi zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. In tebi se zdi, da jih nisi naredila veliko? Po moje si jih kar nekaj vec kot jaz :)) Koliko enih lepih zadev na kupu. In te embosirane si res super skombinirala, kot kaksni piskoti so :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse so noro lepe. Samo zadnja kombinacija rjave in rdečein belega odtisa je zmagovalka :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Samo poglej koliko jih je :) in prav vse so zelo lepe. Vasice, snežaki in najnovejše, ki so prav zaradi barv, meni čudovite. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. uau si bila zelooooo pridna in vse so res tako lepe. lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Hmmmm ... tole pa mene mal bega ... pišeš ko eni naredijo Nl vošilnic ... in pol kok si jih naredila ti mal ... pa jih je za cel regiment ... kaj naj pa rečem jaz, ki lani nisem naredila niti ene ... njente, nada, zero ... si bom kar krompirjev žakelj na glavo dala hehhehe Krasne so vse po vrsti ...

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.