sobota, 24. avgust 2013

Medo - stojalce in prijateljica PikaPoka


Fimo masa je zame medij, za katerega vedno redkeje poprimem. Morda še največ, ko pridejo k meni prijateljice in skupaj klepetavo ustvarjamo. Sicer bolj ustvarjamo na naših vezeh in brusimo jezike, ampak nekaj izdelkov pa vseeno nastane. Sama nikakor nimam veliko potrpljenja za izdelovanje česa prefinjenega iz fimo mase, vseeno pa se doma valjajo še ene staaaare zaloge. Tako stare, da brez mehčalca za fimo maso ne gre. In da se tega čimprej rešim, se lotevam malo večjih reči, pa še vedno majhnih. 
Tale medo je nastal po tem medvedku, ki je za pojest ... moj ni :) Je pa ta moj dobil drugačno nalogo, in sicer da nosi kak lepo sporočilce, fotografijo itd.




Dobil pa je tudi prijateljico PikaPoko - po pikapolonici.

9 komentarjev:

  1. Luštkana oba. Za mehčanje pa kupi samo najnovejši fimo soft pa bo ravno prav skupaj s starim. V 7 letih se mi že ni zgodilo, da bi se mi masa pod nožem "vlekla" in ne bi mogla rezati - do tega tedna pri novem črnem softu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tako? No, že dolgo nisem kupovala novega fima, tako da res nisem vedela :)

      Izbriši
  2. kako sta luuštna, večkrat bi se mogla lotit fima, super ti gre...

    OdgovoriIzbriši
  3. Vau, kakšna natančnost in res bi mogla večkrat fimat :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Oba izdelka si naredila prav lepo. Lahko bi se malo večkrat poigrala s fimo maso.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  5. Waw kako je luškan in pokapolonica tudi. Se tudi jaz trudim narest kaj iz fimo mase, pa tudi nimam kaj dosti potrpljenja :) LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Simpatičen je in lepo narejen. Se strinjam s predhodnicami, ki pravijo, da bi morala imeti fimo verčkat v rokah. Super ti gre.

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastičen medvedek, brez prstnih odtisov, povsem popoln je. Uau! Prosim, še kaj primi Fimo v roke. Je lepo za pogledat. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pššššt, Barbi ... pobliže poglej slikice in boš videla, da se žal tudi prstni odtisi vidijo. Ne gre brez :( zato zgubljam potrpljenje pri fimu.

      Izbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.