ponedeljek, 15. april 2013

Jajčka po veliki noči
Vem, da je velika noč že davno za nami in da so celo temperature od takrat super narasle in nas končno ogrele, ampak jaz še na to temo nisem nič objavila. In da čez nekaj let ne pozabim, kaj sem to leto za veliko noč izdelala, predvsem zase objavljam tole objavo. Pa seveda za vas tudi. Mogoče pa vam bo všeč.

Izdelovala sem jajčka, okrašena s servetno tehniko.

In prvič v življenju sem potico pekla ... lešnikovo. Bila je zelo dobra, od zunaj tudi lepa, za notranjo lepoto pa mi manjka še nekaj kilometrine. Aja, pa to da je bila lepa ne velja za zgornjo na spodnji fotografiji. Tista je iz pekača poletela in se sploščila po tleh, še preden je dokončno bila pečena. :P Se zgodi, no. Ampak jaz je pa ne bom pozabila. :)4 komentarji:

 1. Nič zato, če je velika noč že mimo. Dekoracija je čudovita in lepo, da si jo pokazala. Potička pa je bila zagotovo dobra, saj je bila pečena doma ane;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Luštni jajčki, potička pa tudi zgleda slastna. Jah nimaš kaj, se zgodi, tudi najboljšim pekom včasih, tako da si ne ženi k srcu. Važno je da je blo dobro za pojest :P lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Lep zapis, lepa jajčka :-) Čestitke, ker si se lotila potice. Jaz se je še nisem.

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav vse je videti odlično :-)) Pridna si bila!

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.