sreda, 7. september 2011

Presenečenje za abrahama


Včeraj je Mjev bratranec praznoval svoj 50. rojstni dan. Ker ga je imel namen praznovati kot vsak svoj rojstni dan, torej le v krogu svojih najbližjih, smo mu sestrične in bratranci s partnerji pripravili malo presenečenje - obiskali smo ga na domu, mu čestitali, zapeli posebno pesem in predvsem bili z njim. Presenečenje je 100% uspelo, saj ni niti slutil o našem prihodu. Zato je bilo pa toliko težje njegovi mami in sestri z družino, ki so morali vse priprave skriti pred njim.

Druženje je bilo nepozabno in prav občudujem Mjev krog sestričen in bratrancev, da si tako lepo dajo vedet, da se imajo radi. Jaz sem pa neizmerno vesela, da sem lahko del njih.

Zadolžili so me za voščilnico, ki mi je delala kar nekaj preglavic, saj sem želela, da je posebna in na nek način za abrahama neklasična. Idejo in inspiracijo sem dobila tukaj.


5 komentarjev:

  1. Luštna je zelo in ta barvna kombinacija je fantastična!
    Krasna čestitka :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je, sploh ta čokoladna rjava ji daje piko na i. Posebno so mi zanimivi listi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja tale praznovanja presenečenja so zmeraj fina.Še posebej , ko vidiš koliko to ljudem pomeni. Čestitka je prekrasna, za moške je zmeraj težko ( vsaj meni) najti nek primeren motiv. Lepo ti je uspelo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito čestitko si naredila s krasnim izborom barv:)

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.