četrtek, 5. avgust 2010

Ožičkala sem sodalit


Pazite se me, ker jaz zadnje čase ožičkam vse, kar mi pride pod roke. :P
Zdaj pa resno. Marsikje sem že videla, kako lepo se da ožičkat kamen, ki je brez luknjic, da ga imaš potem lahko kot obesek. Naposled se se ojunačila tudi sama, da to sprobam. Ta kos sodalita je pri meni že več kot 10 let. Še zdaj se spomnim, kdaj in kje sem ga kupila. Pa takrat še pojma nisem imela o kristalih (zdaj tudi ne vem veliko več, ampak delam na tem), samo lep mi je bil.
Prejšnji teden sem ga pa po dolgem času našla in se odločila, da ne bo več sameval v nekih šatuljicah in bil soncu skrit. Zdaj bo meni krasil vrat in upam, da tudi pozitivno vplival name.

9 komentarjev:

  1. Krasno ti gre žičkanje od rok.

    OdgovoriIzbriši
  2. Si mislim, da tole ni tako enostavno ožičit tako, da dejansko drži kamen, poleg tega pa narediti še tako da dobro izgleda. Ti obvladaš eno in drugo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito žičkanje!
    Tudi jaz imam en lep kamen, ki bi ga nosila okoli vratu,ampak tega sama nikoli ne spravim skup. Ti ga lahko ob priliki prinesem, pa ga obžičkaš zame?

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično ti gre tole žičkanje! Me prav prime, da svoje zaloge pregledam in klešče v roke primem. Res super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Obvaldaš žičkanje!Lep obesek si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super obesek si naredila. Komaj čakam, da ga kdaj v živo vidim.

    OdgovoriIzbriši
  7. če pa tak čudovit kos nakita ne bo pozitivno vplival - ne le nate, tudi na vse, ki ga bodo občudovali - ja, potem pa res ne vem :)

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.