ponedeljek, 10. maj 2010

Zapestnica za Emmo


Ta zapestnica pa si zasluži svojo objavo. Sicer ne bi bila nič posebnega, ampak:

Predstavljam moj prvi izdelek, ki sem ga izdelala v novem domu, v mojem novem ustvarjalnem kotičku. Ta je zaradi pomanjkanja prostora še zmeraj v spalnici, kakor je bil doslej (ampak v novi), pa vendar. Narejena je bila zelo hitro, saj sintetičnih zelenih turkizov ni bilo problema nanizat na dva enako dolga kosa elastične nitke in dodat še en večji beli sintetični kamen. Morala sem izdelat nekaj na hitro in nekaj takega, da bo za spomin. Namreč, ravno v času najine selitve, je pri nama za en teden na obisku bila tudi najina prijateljica Emma iz Nizozemske, ki je po malem tudi pripomogla, da sva se preselila predčasno in prav tako fizično pomagala pri selitvi.

Skupaj smo preživeli nekaj res nepozabnih dni: pohod na Pohorje, krst nečaka Aneja, obisk Škocjanskih jam, sprehod po Mariboru (za Emmo nostalgično, saj je eno leto v njem preživela kot študentka), obisk Bleda, Blejskega vintgarja in kosilo z račkami ob Bohinjskem jezeru ter domači piknik. Zaključili pa smo s sprehodom po centru Zagreba in s kavico na zagrebškem letališču.

7 komentarjev:

  1. Zanimiva zapestnica!V novem domu se že na veliko ustvarja, naj bo tudi nadaljevanje tako:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je zelo všeč ta tvoja zapestnica. Dobre barve.

    Pa še odgovor na tvoj komentar. Mojemu stricu in teti je ime Ivan in Rada. Vem pa da imajo z njenimi otroci praznovanje to soboto. Res bi bila finta, da spadamo v isto sorodstvo :-) Od kod pa pravzaprav si ti?

    OdgovoriIzbriši
  3. O, veliko ste doživeli v enem tednu. Superca! Ko bo pogledala to zapestnico, jo bodo objeli lepi spomini.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zapestnica je lepa! V novem domu pa ti želim vse naj naj in tudi ogromo ustvarjalnih uric. Lepo bivanje :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je zapestnica tudi všeč.V novem domeku pa ti želim vse najlepše in veliko časa za ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  6. kako dober štart... naj jih rata še veliko, takšnih in drugačnih, in naj nosijo s seboj srečo in veselje v novem domeku :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lep doživetja. In lepa zapestnica.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.