sreda, 18. november 2009

Pickpoint na krožku


Zadnje čase kažem samo še to, kar počnem ob torkih na krožku. Pa sploh ni res, da sem samo tam dejavna. :) Zato prvo pickpoint voščilnico danes pokažem to, ki sem jo delala samo doma (in to z vmesnimi pavzami skoraj ves dan!), Me je res namatrala. Sploh začetek je bil težek, ker mi sploh ni bilo jasno, katera luknjica je zakaj ... Potem pa ob koncu ugotovim, da se mi je vmes prikradla še ena perlica druge barve ... grrr. No, pa naj bo - je vsaj zato unikatna. :D
Sledijo pa še te s krožka (sem spet jaz učiteljica). Narejene so skoraj izključno samo iz materiala, ki ga imamo tam na razpolago (karton, škarje, igla, sukanec), zato niso tako bogate. Čeprav, čist iskreno povedano, kar paše kdaj napraviti tudi tako. Pickpoint je pa itak že sam po sebi toliko zanimiv, da ni potrebno veliko dodajati. Najverjetneje pa jih ne bom obdržala doma za lastne potrebe, ker že imam idejo za letošnje božično-novoletne voščilnice ... samo do realizacije še ni prišlo. Upam, da se še ta teden lotim!
Ena zvezdica ...
... in angelčki ...



10 komentarjev:

  1. wawwww, super pickpoint!! Všeč, všeč, všeč

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, tole mi je pa všeč, ker so oblike še posebej izrezane iz podlage. Ona prva s perlicami je pa sploh nekaj posebnega in verjamem, da si se ob njej pošteno namatrala, je videt da je zahtevala obilo dela. Svaka čast.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz tepka pa sem prebrala, da je pick point na krožniku :)))))

    Čudovite stvari ste napikali! Pohvalno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Marna, ob prvi mi je kar dih zastal - krasna je!

    Drugače pa so mi angelčki tudi super, čisto nič niso pusti - ideja, da pickpoint motiv izrežeš in prilepiš na drugo osnovo, pride super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz sem brala , da je na krožniku, pa mi ni bilo nič jasno. Lepo si tole napikala. Angelčki so mi najbolj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole pikpointanje meni nikakor ne potegne, zato sem toliko bolj vesela, da ga lahko gledam po drugih blogih. :) Enkratne čestitke! Sem pustila nekaj zate na mojem blogu, če boš pri volji. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz sem najprej padla na krožnik :)))))))))

    Pikpoint je sam po sebi bogat in mi je všeč tudi, če ima "skromno" podlago...tako tudi bolj pride do izraza.

    Meni pa snežinka najbolj sede...taka pravilna, lepa...snežinka pač :)

    OdgovoriIzbriši
  8. :-))) sem gledala, kje je pickpoint na krožniku...
    Prekrasne so vse!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.