nedelja, 2. avgust 2009

Objemčka za Gaio in Lina


Po dolgem času sva se s prijateljuco Evo dobili na kratki pijači in klepetu. Dogovorili sva se za vabila, ki sem jih izdelala za njeno taščo, ki bo praznovala 50 let. Ker sem vedela, da bo s seboj pripeljala tudi svoja dva srčka, dveletno Gaio in trimesečnega Lina, sem zanju izdelala objemčka. Tokrat sem namesto napisa "hug" na žepek objemčka izvezla njuni imeni.
Lin, čeprav še tako majhen, je z obema rokicama držal svojega šivanega soimenjaka in ga gledal kot čudo. Gaia pa ga je najprej stisnila k sebi in ga nato na varno pospravila pod svojo pazduho in se igrala.
Objemčki so res ena luštna stvar, sploh ko gledam odzive obdarjencev, ki so zmeraj tako pozitivni, da se obdarjeno počutim tudi sama. Pa ni važno, ali je to otrok ali kdo, ki je že malo večji otrok. Mora biti res nekaj pozitivnega na njih.
Mamico Evo pa sem presenetila z uhani.

7 komentarjev:

  1. Luškana sta! In se čisto strinjam glede učinka objemčkov, pa še tako lušno jih je delat.

    Tvoja objava me je spomnila, da jih imam še nekaj, ki čakajo, da jih sestavim...

    Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  2. S tabo pa je fajn it na pijaco :-), ko potem delis taka super darilca. Ti objemčki so res lušni, uhani pa so tudi zelo všečni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa objemča. Pa mogoče bi se ju lotila še jaz, saj izgledata dokaj enostavna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna tale objemčka in tudi presenečenje za mamico je lepo.Bi šla kar s tabo na kavo:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. prav noro pridna si. s takim objemčkom bi se pa še jst ponoiči stiskala :)

    OdgovoriIzbriši
  6. tile objemčki so res krasni, narejeni z ljubeznijo, narejeni za sladko spančkanje... Lin je svojega pozabil pri bratrančku, s katerim so sicer problemi spraviti ga v posteljo oz. zaspati. ampak nabasal je tega hugija , ga polupčkal in sladko zaspal. mamica me je čist presenečena klicala in povedala tole zgodbico :)_ tako da sem obljubila, da nafehtam še enega za Benjamina

    matjanca, super si, hvala za uhančke, jih z veseljem in ponosno nosim

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.