petek, 21. avgust 2009

Poletni nakit


Vse iz današnje objave je bilo narejeno v letošnjem poletju še preden sem odšla na dopust. Vse je bilo tako za moje potrebe oziroma za mojo dušo. :)
Zgornja zapestnica je nastala samo zato, da sprobam elastično vrvico in končno uporabim vsaj en tale dobre 3 cm dolg kamen, ki mi je tako zelo lep. Prav luštno se nosi!

Sledijo školjkasti uhani, pri katerih ni bil potreben nikakršen napor ...Sledijo še fimo izdelki. Prvi obesek je narejen zato, ker je bilo razvaljan in odtisnjen kos fima škoda pustit. Po pečenju sem na izbočen del dodala še srebrn prah za fimo.


Tale kompetek pa mi je nadvse lep. Kar gledala sem in gledala, ko sem s srebrno blazinico za štampiljke odtisnila mojo novo štamipljko. Tako lepo se je izrisal srebrn vzorec na črnem fimu, da sem komaj čakala, da si vsaj uhane čim prej nadenem.8 komentarjev:

 1. Tisti roza obesek je super, prav lepo pride. Pa tale črni komplet tudi :) Včasih je treba kaj tudi samo za svojo dušo narest, a ne? :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zadnji kompletek je pa prav super.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lep nakit!Bila si zelo pridna.Meni je pa najbolj všeč prva zapestnica.Super!

  OdgovoriIzbriši
 4. Spet en kup lepot. :) Krasen nakit si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 5. Vse mi je zelo všeč, od prve zapestnice do zadnjega obeska.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi meni je ta tvoj nakit zelo všeč. Verjamem, da si dobila kakšno pohvalo, ko si ga nosila.

  OdgovoriIzbriši
 7. lepo skompletirano, še posebej črn kompletek mi je zelo všeč. In lahko ga pokombiniraš praktično zraven vsake obleke. Odlična ideja!

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.