sobota, 17. januar 2009

Meni ljubo rjavo


Rjava barva je meni od vseh barv najlepša. Zato jo zelo rada uporabim tudi na voščilnicah. Pri tej voščilnici se je začelo z rjavim odtisom Forever Friends medvedka z rožicami (mimogre: tudi ta štampiljka je kupljena v Dublinu in je na premierno uporabo čakala tri mesece). Potem je sledilo barvanje z rjavo vodotopno barvico Faber-Castell in s topljenjem barvic s pomočjo vodnega čopiča (joj, ta pa ni rjave barve :P). Rjava osnova za voščilnico je kar sama skočila na mizo (tu sploh ni bilo dileme) in tudi popaštan bež papir s pikicami se je kar sam ponujal. Izbrala sem samo še rjave in bež Prima rožice ter trakca enakih barv. Vmes sem sicer mislila dodati še nekaj, ampak mi je na koncu bila bolj všeč taka preprosta.



Ko pa je potrebno sprobati kaj novega, se lotim, če je le možno, izdelave poizkusnega izdelka v rjavi barvi. Tako sem včeraj pekla tudi fimo.
Že dolgo občudujem fimo nakit, ki ga izdeluje Jeany in si želim, da bi tudi jaz znala kaj takega. Ta teden sem dobila eno štampiljko, ki je primerna za take reliefke in sem jo sprobala. Seveda sem pri tem uporabila rjavo fimo maso, na katero sem dala tudi nekaj zlatega prahu (le-ta se na sliki bolj slabo vidi). Sicer se je s temi uhančki peklo še kar nekaj kosov, ampak še niso vsi nakit postali. :)
Te bom pa kar obdržala. :)

6 komentarjev:

  1. Kjuuuuuuuuuuuutkana voscilnica, uhancki pa itak rulz ;)
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  2. Oboje je čudovito. Všeč so mi barve.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem čisto očarana. Tako nežna voščilnica pa naredi tako močan vpliv...
    Pa super si eksperimentirala s fimom. Kaj vse lahko človek ustvari, če ima le kanček domišljije:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni je zelo všeč rjava barva in ta čestitka je naravnost čudovita.
    Uhančki so ti super uspeli, še kakšne naredi in ne pozabi pokazati. :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Gorgeous card & gorgeous earrings! x

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.