torek, 18. marec 2014

Začetki moje X KRIŽ KRAŽ X kolekcijeDa so križci moja velika strast že mariskdo, ki me spremlja dlje časa, ve. Vendar se je ta strast z leti izgubila v neznano zaradi pomanjkanja časa. Izdelala sem kar nekaj izdelkov (prtičke, slike, povšterčke ...). 
Pred nekaj meseci pa smo pri Študijskem krožku Spretni prsti podeželja obudila znanje vezenja s križci in tako se je moje zanimanje za križce spet prebudilo. Seveda obožujem, ko rasteta križec za križcem in nastaja nekaj, kar je prej bilo na papirju, ampak je v živo še lepše. Vendar sem si želela korak dlje in tako razmišljala, kako bi lahko križce uporabila tudi na nakitu. In tukaj je verzija z medaljončki. Zdaj vsa nestrpna čakam pošto, da dobim nov material, ker seveda bodo prišli na vrsto tudi meni priljubljeni uhančki in še kaj ... Križ Kraž kolekciji lahko sledite v tem albumu, ki se bo, upam da, hitro polnil in seveda tudi praznil :)
prvi obesek iz Križ Kraž kolekcije


7 komentarjev:

 1. Zelo lepo, krasen nakit. Le nadaljuj.

  OdgovoriIzbriši
 2. Super izgledajo teli tvoji križki! Kar nadeljuj.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovito, sovice so zakon ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasni izdelki in super ideja. Sovice pa zmagajo :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you must watch this video
  right away...

  (VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.