četrtek, 13. februar 2014

600

Enkrat na leto se pri meni zgodi, da na blogu pišem o okrogli obletnici (ali bolje "objavnici). :)
Tokrat gre za 600-to objavo! Sama ne morem verjeti, da sem jih spisala že toliko.
Seveda se spodobi, da ob tej "objavnici" pocrkljam tudi koga izmed mojih zvestih bralcev in udeležencev ene posebne ankate. In sicer me zanima, KATERA MOJA OBJAVA vam je bila najbolj všeč?
Preprosto link do nje objavite v komentarju tu na blogu in povezavo do moje 600-te objave prilepite še na vaš blog, da vas bo lahko čim več sodelovalo.
Časa imate do vključno 23. februarja 2014.

Nagrada je pa zaenkrat še skrivnost.





HVALA, DA STE VSA TA LETA Z MENOJ!

6 komentarjev:

  1. Joj, Marna, zdaj pa si nam dala težko nalogo. Pri tebi se res velikokrat ustavim in občudujem tvoje umetnine. Kako izbrati naljubšo objavo? Nemogoče ... Se pa recimo spomnim tvojih rožic iz tila, za katere sem si rekla, da bi jih nekoč poskusila narediti tudi sama ... Mislim, da si z njimi okrasila kuvertico. Vse najboljše ob 600. objavi. To je pa RES zelooo okrogla številka! Le tako naprej.

    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so tvoje kuverte vedno tako očarljive in tele zadnje so sploh krasne http://marnino-veselje.blogspot.com/2014/02/voscilnice-kuverte-v-regallery-v-kopru.html
    Čestitke!
    LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke ob 600!Težko nalogo si nam dala :-) Men so všeč tvoje "pleničke" :-) http://marnino-veselje.blogspot.com/2011/08/voscilnica-ob-rojstvu-plenicka.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za 600 objav! VAU! To pa je številka. Občudujem tvoje izdelke. Všeč so mi mehke verižice, pa vse, kar pričaraš iz papirja, najbolj pa vsakič občudujem tvoja vabila, ko narediš cele serije enakih izdelkov. Tukaj je ena takšna serija: http://marnino-veselje.blogspot.com/2012/10/vabila-za-rojstni-dan.html. Razvajaj nas še nadaljnih, vsaj 600 objav :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moje spremljanje tvojega bloga,se je začelo s to voščilnico
    http://marnino-veselje.blogspot.com/2012/09/voscilnica-za-policaja.html
    fenomenalna je ;) veselim pa se vseh tvojih umetnin, ki nam jih tako lepo pričaraš ;) Čestitke za 600-to objavo!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Midve pa sva se prvič srečale, ko sem pri tebi: http://marnino-veselje.blogspot.com/2010/10/voscilnice-za-moske.html dobila idejo za moško voščilnico: http://odmenezatebe.blogspot.com/2013/12/moska-voscilnica.html. Priznam, da sem od takrat bolj poredko in še takrat na hitro pokukala k tebi... Obljubim, da se poboljšam. Vsekakor pa čestitke za 600 objavo!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.