sreda, 13. junij 2012

Postala sem krstna botra



Pred dobrim tednom smo praznovali dva lepa dogodka hkrati. S svojimi sorodniki in prijatelji, ki jim je eno leto nazaj bil Pakistan predaleč, sta se za svojo poroko poveselila M&M. Hkrati pa smo zbrali tudi ob krstu njune male Ruby. In ob tem dogodku sem ponosna stala ob njenih starših in Ruby, saj sem postala njena krstna botra. :)
Tako sem za Ruby izdelala voščilnico. Beli krstni prtiček me je tudi matral, ker mi noben od tistih strojno izvezenih ni bil všeč, zato sem ga kar skrižkala.
Krstna sveča je za seboj pustila še eno zgodbo, ki je zdaj ne bom razglabljala, ampak se je na koncu srečno končala. Ime in datum sem na svečo zapisala sama.






Dodajam pa še dve kombinirani voščilnici, ki sta ju slavljencem podarila moja brata, izdelala pa sem ju seveda jaz.
Izredno napeto in delovno obdobje se je s tem dogodkom zame zaključilo, tako da sem na koncu bila kar utrujena. Da pa je mera bila polna, sem se ubadala še s tremo preden sem po končanem krstu zapela pesem Ave Maria. To je bil moj največji psihični napor.



 To pa je moja mala krščenka Ruby. :)


3 komentarji:

  1. Čestitke, svojo nalogo si odlično opravila, zelo lepe čestitke, križci so pa tudi enkratni. In mala Ruby tako prisrčna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke! Vsi izdelki so prečudoviti, sploh ne vem katerega bi bolj pohvalila. Ruby pa je res prisčna deklica. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo si se potrudila in res mislila na vse. Verjamem, da je bilo naporno in tudi zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.