torek, 28. februar 2012

Baročna ogrlica




Tale ogrlica pa nosi za sabo eno zgodbo, ki se je verjetno vsaki izdelovalki nakita že kdaj zgodila. 
V vsej predbožični in prednovoletni paniki se je začela njena izdelava, ki je zaradi panike in trenutka nepremišljenosti ostala nedokončana na mizi. Saj ne, da so bile nanizane že čisto vse perlice in je bila tik pred koncem, potem pa ... sem zarezala tam, kjer ne bi smela. :( In ker nisem več imela volje nizat vseh perlic ponovno, sem jo pustila. Do včeraj, ko sem pospravljala mizo in jo revico našla med razsutimi perlicami. V zadnjem času sem delala zelo malo nakita, zato je bila tako dolgo zapostavljena. 
Zdaj pa je le zažarela v svoji baročni nasičenosti in upam, da dobi tudi svoj vrat, ki jo bo peljal ven. :)
Se najdete v taki zgodbi, kaj? Kar priznajte ... :)

9 komentarjev:

  1. Hehe...vem, kako je to. Sicer nisem narobe zarezala, sem se pa 'zaštela' in si lahko samo predstavljaš, kakšen problem je ponovno vse preštet in včasih tudi podret, ker drugače ne gre:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, ja, žal vem, kako je to ... ali pa ravno zmanjka kakih obročkov, zaključkov ipd.:) In potem vse skupaj obleži na stranskem tiru. Priznam pa tudi, da posamezne koščke še naredim, potem se pa medijo na mizi in čakajo, da jih sestavim skupaj.
    Ti si tole svojo ogrlico krasno sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj Marna..oprosti...tako zelo sem se strinjala in podoživela pripetije z ogrlicami, da sem pozabila pohvaliti tvojo baročno...zelo je lepa;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, mi je znano :)
    Čudovita je. Lepo si se potrudila tudi s "ketnico" na kateri je obesek!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo bogata in lepa ogrlica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa .
    Joj ne omenjaj mi teh nedokončanih projektov. Jih je cel škatla , al pa dve ( tukaj je zdaj tisti smejko ki močno zardeva ) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kljub temu, da sem že naredila selekcijo, jih je za celo škatlo, obeskov namreč. Do tu pridem, potem pa celo večnost čakajo na končni izdelek. Zdaj sem ravno v fazi samodiscipline. Čudovita je tvoja baročna.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.