petek, 7. oktober 2011

Odpotovala je v Nemčijo ... in njene sestrice



Spet je ena tistih objav, ki je naslovljena z destinacijo voščilnice. Moj svak (ki še to ni čisto, ker jaz nisem poročena :P, ampak to so samo formalnosti) je konec septembra praznoval rojstni dan. Ker osebi, ki živi daleč vstran, težko sežeš v dlan in zaželiš "vse najboljše", kaj šele da bi podaril vsaj kako buteljko, sem se odločila, da mu pa pošljeva vsaj voščilnico. Ko moram delat voščilnico za moškega, imam vedno problem. Enostavno se ne znam domislit nekaj posebnega. Po dolgem zbiranju idej, sem se spomnila na mojo šablono za kolačke in naredila enega prav posebno polnega. :) No, da ni ostal brez obljubljenega sladkorja, sem zraven poslala še eno Gorenjko s celimi lešniki (in celo uganila, katero ima rad ... druga opcija je pa menda še z marcipanom, ampak nisem ziher, če jo Gorenjka sploh ima). Ja, podpirat je treba slovenske izdelke, pa še smešno bi bilo, če bi v Nemčijo pošiljala npr. Ritter Sport. Seveda sem eno dodala še za njegovo ženo. :)

Potem pa mi je ta voščilnica bila tako všeč, da sem naredila še nekaj podobnih, predvsem barvno zelo pestrih. Meni so luštne in primerne tako za male kot velike otroke.







7 komentarjev:

  1. Mhmhmh luštni kolački..zelo dobro polnjeni, ni kaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so lušne. Gorenjka je pa tudi zame zadetek v polno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuuuhuhu kako so luštni. Dobro si jih sestavila...:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pisane in vesele čestitke, kot mora biti rojstni dan. Kar se tiče moških čestitk je najlažje narediti nekaj kar je povezano z njegovim hobijem, ali pa če bo kaj takega dobil za rojstni dan, kar lahko uporabiš kot motiv na čestitki. Ampak mislim, da si se čisto dobro znašla, sploh zato, ker si dodala še čokolado.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo kako so luštne vse povrsti :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Si mi kar lušte naredila z vsem tem sladkorjem. :) Luštne so.

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštni, bogati kolački za vse sladokusce :)). Lp

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.