ponedeljek, 21. februar 2011

Sponka za lase


Kot deklica sem imela dolge lase, ki mi jih je mama vsako jutro spela v kito. Nekje v petem ali šestem razredu, sem si jih začela urejati sama in bolje, da ne vidite tistih frizur - od čopov do palm. :))) Kasneje sem si jih spenjala samo z manjšo sponko sredi glave. Take sponke so bile zakon. No, danes imam ali spuščene ali pa čop.
Pa ne vem, če me ne bodo te sponke znova premamile. Tale je sicer bila izdelana za prijateljico, ampak bi tudi sama imela kakšno takšno.



5 komentarjev:

  1. Tudi sama sem veliko prenosilabtaksne sponke. Nekaj najljubsih imam se vedno spravljenih. Saj ves, cez 10 let vse prav pride. :)
    Zelo lustna sponka za lase, rozica je super kjut.

    OdgovoriIzbriši
  2. od daleč zgleda kot tortica :)
    zanimiva... če bi še imela čupo, bi nič ne pomišljala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem imela dolge lase samo približno dve leti v vsem življenju, ampak sponke sem pa vedno občudovala! Če sem si zaradi česa želela imeti dolge lase, je to zaradi njih! Čudovito si naredila! Barve so meni pisane na kožo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ena izmed stvari pri dolgih laseh je ravno ta, da bi si lahko ustvarjal različne variacije, ampak meni se to ne da :))) Ali imam čop ali spuščene, včasih, da si navijem ali pa spletem kito. Take sponke so tudi meni bile vedno zakon, odlično si se to spomnila narediti. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja in še lepša izvedba.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.