četrtek, 4. februar 2010

Valentinova po naročilu


Valentinovo je praznik, ki mene ne gane prav posebno. Se imava z Mjem toliko rada, da si to vsak dan tudi izrečeva. Zato nimava potrebe, da bi se na ta dan posebej obdarovala. No, če pa dobim kak cvet pa tudi nisem jezna. :P

Ker pa sem dobila naročilo za valentinovo voščilnico, sem jo tudi izdelala. Želja je bila, da bo voščilnica nekaj posebnega, unikatna, da se vidi, da je izdelana prav zanj itd. Glavo sem si razbijala cel dan, kako bom to speljala. Navsezadnje je to tudi moja prva voščilnica za valentinovo. V takih trenutkih se velikokrat prepustim času, ker se je že v več primerih izkazalo, da vsaka prava ideja enkrat pride. Lepo sem se naspala in zjutraj na Whiff of Joy Inspirations našla pravo inspiracijo - voščilnico z vrtečim kolescem za sporočilca. Naročnica jo je sicer zaenkrat videla le na fotografiji, ampak je z njo zelo zadovoljna. Sem si oddahnila.
Še nekaj pojasnil: srček je iz filca, na katerega sem za ime prejemnika nalepila bele izbočene črke (na sliki sem jih zaradi anonimnosti zbrisala), rožic na rdečem okvirčku mora biti prav toliko, kot jih je, vzorčast papir pa je darilni.
Kolešček za sporočilca je ostal prazen in ustvarjalnost prepuščam naročnici - tako bo voščilnica še toliko bolj osebna.

13 komentarjev:

  1. Super je videt, je res posebna. Z osebnimi sporočilci pa bo še bolj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zabavna ideja s temle koleščkom.

    OdgovoriIzbriši
  3. je pa res posebna,glede valentinovega se pa strinjam s teboj, mene tudi ne gane

    OdgovoriIzbriši
  4. super je. tale varianta s koleščkom mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. res je posebna. in res zelo lepa:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, tudi jaz nisem ljubitelj Valentinovega, to pa predvsem zaradi skomercializiranosti tega praznika. Ponavadi sicer kupim kakšno rožico mami in z mojim imava zaprisego, da si ne kupujeva ničesar za Valentinovo, greva edino mogoče na kak pir :-).

    Vsekakor pa rada pogledam narejene valentinčkaste čestitke in srca raznih variant. In ta tvoja je res lepa in se mi zdi zelo dobra ideja, da si pustila prazen prostor, da naročnica sama napiše kar želi. In res je, ideje kar nekako priletijo, če jim daš čas.

    OdgovoriIzbriši
  7. Marna, zelo, zelo si se potrudila. In predvsem mi je všeč, da si pustila, da še naročnica sama vdahne delček sebe na čestitko. Super!

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobra ideja s koleščkom.Pa papir mi je všeč:):)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita! Valentinovo pa bi nekako moralo biti vsak dan, a ne? Ampak ne na tak skomercializiran nain...le z drobno pozornostjo (ko namesto tebe zloži posodo iz pomivalca) ali besedo...

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za vaš komentar. Zelo rada jih preberem.