petek, 30. maj 2014

Voščilnice KUVERTE za okrogle obletnice

Za 80-letnika

V zadnjem mesecu ali več sem za nekaj okroglih obletnic izdelala tudi priljubljene voščilnice v obliki kuverte.
In zdaj med pisanjem sem iz radovednosti šla štet, koliko kuvert je že prišlo izpod mojih rok ... naštela sem jih krepko čez 100. Nisem si mislila, da jih je bilo že toliko. Ena je še danes na mizi, da jo dokončam in kmalu vam pokažem tudi največji projekt izdelave kuvertic doslej, ki je še posebej pomemben zame. Celo večji projekt od poročnih in krstnih vabil, ki sem ga delala pred dobrima dvema mesecema.

Če bi tudi vi želeli podariti voščilnico KUVERTA, ki je zelo primerna, ko podarjate darilne bone ali gotovino, me kontaktirajte. Za naročilo voščilnice po svoji meri sem vam na voljo na marna.art@gmail.com - še več pa si jih lahko ogledate TUKAJ.

Za 60-letno Dragi

Za 50-letno vinogradnico



četrtek, 29. maj 2014

Cvetoča petdeseta


Če si tako mladosten kot so ta vabila za tvoj 50. rojstni dan, pa se res nimaš česa bati.
Jaz bi sicer uporabila drugačno barvno kombinacijo, ampak želje so želje in sem zato tu, da jih uresničim.

V kolikor imate tudi vi svoje želje in zamisli, sprejemam naročila zanje na marna.art@gmail.com. 
Več vabil pa si lahko ogledate TUKAJ in zberete kak obstoječ model.






torek, 27. maj 2014

Komplet za Nikovo prvo obhajilo



Po zgledu vabil za birmo si je gospa zaželela vabilo za prvo obhajilo. Torej je bilo treba zamenjati simbol. Vejico sem tako zamenjala s hostijo. Dodali smo še datum prvega obhajila, da je na prvi pogled že razvidno, kdaj priti, da ni bilo dileme. :)




Povabljenci pa so prejeli tudi majhna darilca v spomin na Nikovo prvo obhajilo in tako sem izdelala tudi mini škatlice "presenečenje". Najprej 10 in nato še skoraj zadnji hip dodatnih 15.

Za naročila sem vam na voljo na marna.art@gmail.com - še več vabil pa si lahko ogledate TUKAJ.




nedelja, 25. maj 2014

Poročna voščilnica s čipko


Ena prav posebno naročilo, ki je bilo podkovano z zgodbo in pesmijo za inspiracijo. Vsega nisem smela izdati, da slučajno ne bi pokvarila presenečenja. Ampak ker je poroka zdaj že mimo (pišem naknadno), lahko povem, da sem dobila navodila, da naj voščilnica na nek način vključuje kozarec ali dva. Za inspiracijo sem imela tudi pesem Raise Your Glass od P!nk, ki naj bi bila nevestina najljubša pesem.
Pri izdelavi sem imela veliko tremo, vedno jo imam, ko gre za izdelek, ki ima globlji pomen, ampak pri tej pa še toliko bolj.

Se pozna, da je maj, čas porok. Na izziv #108 CRAFT-alnice, kjer je zaželen izdelek na temo ljubezni, tako prijavljam še drugi izdelek.


Vaše želje in povpraševanja za voščilnice lahko pošljete na elektronsko pošto marna.art@gmail.com. Več poročnih voščilnic pa si lahko ogledate še TUKAJ.


sreda, 21. maj 2014

Izziv #108 CRAFT-alnica



Mesec ljubezni in poročne voščilnice so v tem obdobju iskan produkt. Tako sem tudi jaz izdelala eno posebno za mojo zvesto Klaudijo. 
Ob enem pa po dolgem času z njo sodelujem tudi na izzivu #108 CRAFT-alnice, in sicer gre za temo "Maj, mesec ljubezni".


Vaše želje in povpraševanja za voščilnice lahko pošljete na elektronsko pošto marna.art@gmail.com. Več poročnih voščilnic pa si lahko ogledate še TUKAJ.


V notranjosti se skriva lep verz o ljubezni ... ali naj rečem kar resnica o ljubezni?



ponedeljek, 19. maj 2014

Ko se stranke vračajo



23. april je bil pa prav poseben dan. Neverjetno ... ampak prav na ta dan sta se oglasili dve stranki z zelo podobnim naročilom. Obema se je namreč pred kratkim rodil fantek in ker so pred leti pri meni naročili vabila za prvorojenki, so se tokrat odločili, da bi podobna vabila imeli tudi za krst njunih dveh fantkov.
Prva vabila so tako bila izdelana za fantka Nala po vzgledu okroglih vabil za njegovo sestrico Pino pred dvema letoma. Z velikim veseljem sem se jih lotila, saj so mi obstoječi vzorci v drugih barvah zmeraj izziv in balzam za dušo.




Druga so pa bila za malega Martina, ki so bila narejena po zgledu vabil z žepkom za fotografijo za njegovo sestrico Barbaro (prvi model z žepkom na prvi strani), izdelana tri leta nazaj.
Želja mamice je bila še, da na zadnji strani tokrat dodam še en žepek, kamor bodo lahko zataknili še fotografijo obeh otrok, Martina in Barbare. 

A ni to lepo? Jaz sem kar plavala po zraku od veselja!

V koliko bi želeli podobno vabila, sprejemam naročila na marna.art@gmail.com. 
Več vabil si lahko ogledate TUKAJ.








ponedeljek, 12. maj 2014

"Kuverta" kot vabilo za poroko in krst



Danes vam predstavljam ena prav posebna vabila za dva verjetno najlepša dogodka, na katere ponavadi vabimo sorodstvo in prijatelje - vabilo za poroka in krst, ki sta se zgodila na en dan, in sicer preteklo soboto.
Nevesti je bil sistem kuverte tako zelo všeč, da se je odločila zanje. Moram priznati, da sem pred izdelavo imela tremo, ker tak zalogaj ni enostaven, namreč z različnimi vzorci papirja sem morala doseči, da so vabila vseeno enotna.
Da mi je uspelo, pričajo nevestine besede, ki si jih želim shraniti za spomin: 
"Sem danes šla s tamalima na pošto, prišla domov in obstala...kaj takega..a jih morem nujno dati naprej?
Brez besed resnično 2 minuti, potem pa HVALA HVALA In še enkrat iskrena HVALA." (Nina)

Hvala vam, Nina!


 Če si tudi vi želite takšna posebna vabila, me kontaktirajte na marna.art@gmail.com. Vabila je možno izdelati v vaših barvnih kombinacijah.
Za več primerov ostalih poročnih vabil pa vas vabim, da si jih ogledateTUKAJ.














četrtek, 8. maj 2014

Božična darila 2013



Le kaj mi je, da sredi pomladi, ki hiti proti poletju, govorim o božičnih darilih. Ja, ni bilo prej časa, da bi se spomnila nanje in jih objavila. Torej to so lanska darilca, ki sem jih izdelala za naročilo. Vse je ročno izdelano od škatlic do nakita.

Takšna darila so lahko takoj za kakšno drugo priložnost. Več izdelkov si lahko ogledate na tej povezavi. Vse informacije in naročila sprejemam na marna.art@gmail.com.

UHANI



BROŠKE





torek, 6. maj 2014

Angelska krstna vabila



Pred časom nastali angelčki, ki služijo kot vabila za krst malega Patrika, so mi naredili kak siv las, ko sem kreirala vzorec. Izkazalo se je, da je prva ideja o angelčkih na voščilnicah, bila tokrat taprava, vendar sem vseeno tavala še malo naokoli, ampak se tisto "okoli" le ni obneslo. 
Na koncu sem spet z veseljem in ponosom oddala vabila naročnici, ki jih je tudi bila izjemno vesela. Joj, kako dober občutek je to!

V koliko bi želeli podobno vabila, sprejemam naročila na marna.art@gmail.com. 
Več vabil si lahko ogledate TUKAJ.


Strumna svetlolasa četica.



Najprej je nastalo rjavolasi angelček, ampak je Patrik svetlolasec. :)