četrtek, 28. februar 2013

500


Drage obiskovalke in obiskovalci mojega bloga. Moja današnja objava je pa 500-ta po vrsti. 
Jaz kar ne mojem verjeti, da sem uspela že 500 krat sesti za računalnik in napisati objavo. Po večini predstavljam svoje izdelke, tako da se je očitno izpod mojih rok zvrstilo že kar nekaj le-teh in upam, da jih bo še vsaj toliko. Postali so namreč moje življenje in vsem se najlepše zahvaljujem, ki imajo del mene na nek način tudi ob sebi.


Ker pa seveda tak dogodek ne gre obeleževati brez, da nagradim tudi nekoga izmed vas, sem pripravila eno luštno paleto svežih prstanov, ki so na voljo. Prekrižana dva sta si izbrali moji nagrajenki nagradne igre na Facebook strani, ki je potekala prejšnji teden, zato si teh dveh ne morete izbrati. Lahko pa izberete kateregakoli drugega, njegovo številko zapišete v komentar in z malo sreče bo vaš.
Vse zainteresirane prosim torej, da v komentar zapišete številko izbranega prstana in novico o nagradi delite na svojem blogu ali Facebooku.
Časa imate do vključno 28. februarja, žrebanje sledi 1. marca.

NAJLEPŠA HVALA VSEM, KI MI SLEDITE ... VAŠI KOMENTARJI PA SO TAKO VESELJE POSEBNE SORTE.

Pomlad trka na vrata


Po obilnem sneženju v zadnjem mesecu, smo se že (skoraj) do vratu naužili snega - skoraj zato, ker se ga jaz še nisem čist, ampak ne smem bit sebična - nas pa zdaj čakajo sončni in bolj topli dnevi. :)
Črna žolna je tako v sili iskala hrano v zdaj že precej osiromašeni stari jablani ...

Svojo družico pa je pripeljal pokazat tudi naš "hišni" fazan. Mu pravim tako, ker pride vsak dan mimo in išče hrano. Očitno se prehranjuje z jabolki, ki so ostali na tleh. Jabolka so hrana tudi za srne, ampak za tiste sem zmeraj prepozna s fotoaparatom.


Jeeej, je lep!



No, pomlad pa kuka na plan tudi na moji okenski polici, kjer vsako leto pričenjam z vrtnarjenjem. Paradižniki so že tu.


Ne pozabite na mojo nagrado iz objave 500. Jutri žrebam! :)

ponedeljek, 25. februar 2013

Balonček


Tak ta prav balon si je zaželela moja prijateljica ...takega za okrog vratu.



Pokukajte še v objavo 500, kjer vas morda čaka nagrada.

petek, 15. februar 2013

Enostavna vabila za krst



Včasih enostavnejše reči prilezejo dlje, kot "kompliciran".
Kakšne so vam bolj všeč?

Za malega junaka sem izdelala krstna vabila v nežni modri barvi ... čisto enostavne.



torek, 12. februar 2013

Dom je tam, kjer je srce


In tale rek še kako drži. Nikjer ni lepše kot doma. Včasih sicer tega nisem razumela in me je vleklo kar se da daleč od doma. Sicer sem se rada tudi vračala, ampak ni bilo to to. V zadnjih letih pa se doma res najbolje počutim. Včasih celo tako zelo, da mi ni za pakirat in it na dopust. :P Ampak zato pa je vrnitev vedno zlata vredna. 
Ja, in zdaj se reka "dom je tam, kjer se srce" tudi popolnoma zavedam in ga v celoti uživam.

torek, 5. februar 2013

Ljubezen na motornem kolesu



Ah, že lani sem izdelala zgornjo voščilnico. Zaželela si jo je prijateljica za obletnico zveze z njenim dragim, kateremu jo je podarila. Dala je predlog, da je na njej fotografija para (blondinke in rjavolasca, kot sta onadva), ki se vozita na vespi bež barve. Takoj mi sem dobila idejo, da bi morda tako fotografijo lahko dobila kje na spletu in sem jo. Obdelala sem jo, da je še nekoliko bolj starinska, vendar so vseeno vidni želeni detajli.

Prejšnji teden pa sta 50. obletnico poroke praznovala Margareta in Martin. Prejela sta spodnjo voščilnico, ki  imata v svojem arhivu prav eno tako fotografijo, kjer sta mlad par in na motorju (mopedu, karkoli). :) Na željo naročnice, sem izdelala podobno voščilnico v želenih barvah. 
Presneto, da sta mi všeč!