ponedeljek, 28. marec 2011

Drevesce za nagrado


Odločila sem se, da nekomu izmed vas podarim eno drevesce, ki ga bom izdelala v poljubni barvi oz. iz poljubnih kristalov. Namreč, imam že skoraj 100 spremljevalcev in več kot 90.000 ogledov bloga. Hvala!

Vse kar morate narediti, da se potegujete za nagrado, je:
  • pustite komentar pod to objavo (nujno, da vas bom lahko dala v boben za žrebanje),
  • objavite novico o nagradi na svojem blogu ali Facebooku in
  • lahko postanete tudi moj spremljevalec oz. spremljevalka, če slučajno to že niste.
Nagradna igra bo potekala do 10. aprila, ko se vrnem iz Pakistana.

Srečno vsem! :)

petek, 25. marec 2011

Pomladne rožice


Za poseben namen je nastal tale travnik. Starši slovenskega dekleta jo bodo skupaj s pozornostjo podarili staršem njenega nemškega zaročenca ob njihovem prvem snidenju. Tako da tale voščilnica potuje z nami v Pakistan. :)

Narejena je po navodilih Hero Arts. Belo čipko sem pobarvala z Distress Inki in jo nato zvila v cvet. Meni so ti cvetovi čudoviti, posebni in ne potrebujejo še dodatnega okrasja. Dodala sem le skromna stebelca in travnik. Osnova je eko karton.



Voščilnico pa prijavljam tudi na izziv #26 CRAFT-alnice. Zaradi tkanine, ki vpije inke so barve nežno pastelne.

sreda, 16. marec 2011

Lahki uhani


Iz rjave barvne žičke izdelani uhani, ki so izjemno lahki za nosit in se krasno podajo tako elegantnim oblačilom kot tudi vsakdanjim.

ponedeljek, 14. marec 2011

Voščilnica v zahvalo


Kolikor se spomnim je to prva voščilnica, ki sem jo izdelala v tak namen.
Tokrat sem res čutila, da se gospe Marjanci Prelog moram zahvaliti še na nek drug način, kot pa 100x zapisat hvala v sporočilo. Zdaj samo upam, da bo tudi njej všeč.

Prijavljam pa tole voščilnico tudi na izziv #25 na Craft-alnici, kjer je tema Materinski dan. Menim, da bi taka voščilnica bila primerna tudi v ta namen, zato sem se odločila, da jo prijavim.

Za izdelavo sem uporabila odtis štampiljke, ki sem jo odtisnila s črno StanzOn blazinico. Motiv tulipanov sem nato pobarvala z navadnimi barvicami in jih omehčala z belim špiritom. Sledilo je še dodajanje intenzivnosti odtenkov. Motiv je izrezan s Spellbindersovo šablono Curved Rectangles. Po robovih je senčen z Distress Ink blazinico barve -frayed burlap-. Vzorčast papir je iz kolekcije papirjev Milton&Co.
Na izrezan motiv s tulipani sem dodala še trakec v pripadajoči barvi in napis "hvala", ki je ročno napisan s krogličnim bleščečim pisalom.
Osnova je še iz večletnih zalog. :)


nedelja, 13. marec 2011

Rožice za 30 in 33


Tole voščilnico sem izdelala včeraj in z Mjem sva jo podarila prijateljema; Andreji, ki bo kmalu praznovala svoj 30 rojstni dan in Klemnu za njegovih 33.


sreda, 9. marec 2011

Komplet nakita iz žice s kvačko - v srebrni barvi


Po dolgem času sem spet prijela v roke žico in izdelala komplet nakita s kvačko. Prvi kompletek je nastal že lani oktobra, od takrat pa mogoče le kak kos v tej tehniki. Še zdaj ne vem, kako se tehnika imenuje ...
Tokrat sem namesto prstana h kompletu, po želji naročnice, dodala uhane - prav tako rožaste. Novost pa so tudi vpete mini perlice na vsaki strani rože tako na ogrlici kot tudi na zapestnici.





torek, 8. marec 2011

Vabila za 70. rojstni dan - moški


Pa še ena vabila imam na zalogi. To so vabila za 70. rojstni dan gospoda. Danes gredo v roke naročnici in upam, da bo z njimi zadovoljna.
So izdelana po enakem vzorcu kot tista iz prejšnje objave. Pravzaprav pa je prototip tega za 70 let, bil prvi.
Všeč mi je kovinsko grozdje, ki sem ga dodala trakcu, saj popestri vse skupaj.




petek, 4. marec 2011

Vabila za 40. rojstni dan - moški


Moj brat še ta mesec praznuje 40 let in za njegove povabljence sem izdelala tale vabila. Sprva je bil načrt čist drugi, ampak mi ni bil najbolj všeč (pa njemu tudi ne). :)
S temi pa sem zadovoljna.


Pa še vseh 10 na kupu.


sreda, 2. marec 2011

Vabila za krst - deklica 2.


Včeraj vabil iz prejšnje objave še niti do pošte nisem prinesla, ko je prišlo že novo naročilo ... spet vabila za krst in znova za punčko. Naročnica si je zaželela, da bi se na naslovno stran vabila lahko zataknila fotografije njene deklice. Lepljenje fotografije tako ni prišlo v poštev, ker si je zamislila tako, da si jo lahko povabljenci kasneje snamejo in vložijo v svoj album s fotografijami.
Ob tem ni bilo potrebno veliko ... žepek za fotografijo in trakec s pentljico, katero krasi še ljubek kovinski angelček.
Dela pa je bilo vseeno toliko kot z drugimi vabili. :S


In še vseh 14 na kupčku: