torek, 30. marec 2010

Oblečen pirh


Prazniki se bližajo, meni pa primanjkuje časa.
Da pa le lahko zopet kaj objavim, je kriv današnji obisk krožka. Vsaka je obdelovala stiroporna ali plastična jajčka po svoje. Jaz sem se odločila za preobleko. Čist spontano je nastal zgornji pirh in bil vsem zelo všeč. Meni tudi, ampak bi še kaj napravila drugače, če bi le imela večjo izbiro materiala.
Upam, da mi jih pred prazniki uspe napravit še kaj več.

četrtek, 25. marec 2010

Broškolinka od °pepermint°


... je našla pot do mene!
Sem tako zelo vesela in važna! :))) Po letu in pol prijavljanja na raznorazne giveawaye, sem tokrat, pri °pepermint° le imela srečo.

H V A L A

sreda, 17. marec 2010

Papirnata rožica in nagrada


Suzi se je takih rožic že lotila in z njimi izdelala prekrasne voščilnice. Jaz pa sem si jih zamislila kot rožice za na steno, ali kot pomladni okrasek na ukrivljenih vejah vrbe, ki v prihajajočih praznikih lahko dela družbo pirhom. Tale na slikici ima satenast trak za obesit (kamorkoli), lahko pa se zadaj nalepi tudi lesena ščipalka za obešanje perila (slovenski izraz zanjo mi je pobegnil in moi mi je pomagala. Hvala!).

Pa še nagrado sem dobila. :) In to od Suzi. Hvala!
Ker sem nalogo, ki jo zahteva ta dobitek nagrade že enkrat opravila, bom dodala samo povezavo do mojih 7 resnic. Se niso nič kaj spremenile. :)
Podarjam pa jo naprej vsem mojih zvestim obiskovalcem. ;)


ponedeljek, 15. marec 2010

Školjke, školjke ...



Lanski toplejši del leta so moja ušesa občasno krasila zgornja para uhanov.
Letos pa pride na vrsto še več barv!







četrtek, 11. marec 2010

Vabila za Anejev sv. krst


Pred dobrima dvema mesecema sem se ponudila, da za našega malega Aneja, ki je vmes že dopolnil 3 mesece in se zna prav prisrčno nasmejat, izdelam vabila za sveti krst. Zadala sem si velik izziv, ki sem ga s težavo premagovala. Že kak mesec nazaj sem izdelala prototip, ki je na mizi čakal na družbo ostalih, ampak mi izdelava kljub času, ki sem ga imela, ni stekla. Težava je bila v tem, da to ni bilo to, kar sem želela izdelat. Enostavno mi ni bilo všeč. :(
Včeraj pa sem dobila novo idejo in vesela sem, da jih nisem že pred enim mesecem izdelala po predlogi, ki me je mučila.

Zdaj pa sem zadovoljna, ker so vabila res taka, kot sem želela, da so!

petek, 5. marec 2010

Nova zizi-mizi za 40 let


Brat je spet potreboval voščilnico. Tokrat za svaka, ki praznuje 40 let. In ni voščilnice, ki bi bolj pristajala tako obdarovalcu kot obdarjencu. :)
Hmmm ... da pa te prsi niso simetrične je pa čist naravno, zato se ne čudit. :P


ponedeljek, 1. marec 2010

Dve ogrlici in zapestnica


Nakita ni nikoli preveč, materiala pa polne omare. Zato je treba izkoristit TV program tako, da se ob njih izdela tudi kaj koristnega. Vsi kosi iz te objave so narejeni ob "poslušanju" TV.